Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gândesc ca la cazinou". CFR Cluj, mutare riscantă în fotbalul românesc? "Atenţie, Dinamo a făcut pregătiri de Champions League" | EXCLUSIV

"Gândesc ca la cazinou". CFR Cluj, mutare riscantă în fotbalul românesc? "Atenţie, Dinamo a făcut pregătiri de Champions League" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul FRF, Andrei Vochin, a pus într-o altă lumină investiţiile făcute de acţionarii de la CFR Cluj, în ultimii ani.

Riscă CFR Cluj? "Atenţie, Dinamo a făcut pregătiri de Champions League" 

Conform bilanţului financiar al anului 2021, CFR Cluj are o datorie în valoare de 26 de milioane de euro. Pentru Orange Sport, preşedintele Cristi Balaj a susţinut că majoritatea datoriilor sunt către acţionari şi că aceştia au oferit asigurări că echipei nu-i va lipsi nimic. 

De altfel, în această vară Dan Petrescu a primit transferurile cerute, pentru a avea câte două, trei soluţii pe post. Mai mult, Cristi Balaj a susţinut că CFR Cluj a reuşit să reducă semnificativ bugetul anual al echipei. 

Totuşi, ardelenii primesc şi un avertisment. Consilierul preşedintelui FRF consideră că linia urmată de CFR Cluj e periculoasă, precum "la cazinou". 

"Atenţie, Dinamo a făcut pregătiri de Champions League, a adus jucători, a făcut investiţii şi acum a ajuns aici. Varga e patronul, are ultima semnătură, e treaba celor din club. 

Gândesc ca la cazinou. Gândesc că banii ăştia se scot dintr-o grupă de Champions League, dar şansele sunt foarte mici şi mă uit la ce buget au celelalte echipe pe lângă CFR", a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujandrei vochin 

viewscnt
Articole similare