Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul verii în străinătate! Al treilea tricolor la Parma: intră în echipa de start pentru promovarea în Serie A lângă Man şi Mihăilă

Transferul verii în străinătate! Al treilea tricolor la Parma: intră în echipa de start pentru promovarea în Serie A lângă Man şi Mihăilă
Comentarii

Parma urmăreşte încă un fotbalist din echipa naţională. Dacă va fi transferat, atunci poate intra direct în echipa de start, alături de Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Parma poate transfera şi al treilea român după Mihăilă şi Man

Parma a intrat într-o nouă eră sub comanda antrenorului Fabio Pecchia, a cărui venire îi poate avantaja pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Cel mai folosit sistem al italianului este 4-2-3-1, care i-ar putea scăpa pe cei doi tricolori de formaţia cu trei fundaşi centrali, în care nu au dat randament. 

După ce a ratat promovarea în Serie A în primul sezon de la retrogradare, clubul din Emilia-Romagna atacă revenirea în prima ligă cu schimbări în lot şi banca tehnică. 

Iar Parma plănuieşte să mai aducă un fotbalist din naţionala antrenată de Edward Iordănescu, un expert în Serie B. 

Conform Forzaparma.it, conducătorii Parmei lucrează la transferul unui portar, care să fie rezerva lui Buffon, dar şi la venirea unui atacant, mutare care e trecută, moment, în plan secund. 

Sursa citată anunţă că George Puşcaş este atacantul pe care Parma îl caută, un vârf care a prins experienţă în Serie B, după ce a jucat la mai multe echipe din liga secundă. În ultimul sezon, fiind împrumutat de la Reading, tricolorul a înscris de opt ori în 18 meciuri pentru Pisa. 

Cu un viitor incert, întrucât nu mai este dorit la echipa din Championship, George Puşcaş poate reveni în Serie B

"Profilul lui Puşcas este interesant pentru Parma datorită flexibilităţii sale. Poate juca atacant sau ca aripă în tridentul din faţă. 

Liderii Parmei îl urmăresc de săptămâni întregi, au fost informaţi şi au lucrat sub radar, dar cel mai mare obstacol îl reprezintă salariul: câştigă 800.000 de lire sterline. În momentul de faţă, întărirea departamentului de atac pentru Parma nu este însă o prioritate: scopul este să subţieze lotul şi să vândă jucătorii care nu sunt funcţionali în proiect", scrie publicaţia italiană. 

Parma nu este singura echipă interesată de tricolor. Drept dovadă, patru echipe din Serie B sunt pe urmele lui Puşcaş, el mai fiind curtat de: Sampdoria, Genoa, Cagliari şi Bari. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailageorge puscastransfer roman parmageorge puscas transfer 

viewscnt
Articole similare