Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are încă un fundaş central. Ce idee i-a mai venit lui Gigi Becali

FCSB are încă un fundaş central. Ce idee i-a mai venit lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a găsit încă o variantă de fundaş central, un post pe care patronul FCSB a încercat să-l acopere prin transferurile lui Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna, dar şi prin revenirea lui Denis Haruţ.

Apărarea FCSB-ului va arăta diferit în noul sezon, după plecările lui Andrei Miron şi Paulo Vinicius.

În locul lor, la FCSB au ajuns Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna şi Denis Haruţ - ultimul revenit după împrumutul la FC Botoşani. Însă Gigi Becali a găsit încă o variantă de fundaş central.

Cine este noul fundaş central pe care l-a găsit Gigi Becali

FCSB va începe sezonul cu o nouă pereche de fundaşi centrali faţă de anul trecut. Gigi Becali i-a transferat în această vară pe Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, la care se adaugă şi revenirea lui Denis Haruţ.

Pe acel post poate juca şi Ovidiu Popescu, însă numai în cazuri de urgenţă. Cum Iulian Cristea va lipsi pănă spre iarnă, Gigi Becali a căutat o altă soluţie de fundaş central.

Potrivit Fanatik.ro, patronul FCSB a decis să-l reprofileze pe Florin Achim, un fundaş dreapta care a fost transferat la începutul anului, după ce acesta s-a despărţit de Academica Clinceni.

În vârstă de 30 de ani, Florin Achim a jucat însă un singur meci la FCSB. Totuşi, în această vară Gigi Becali a decis să-i prelungească înţelegerea până în 2023, dar i-a schimbat şi postul.

Florin Achim a fost folosit atât la antrenamente, cât şi în amicale pe postul de fundaş central, deşi nu are talie pentru această poziţie (măsoară 1.78 metri).

Foarte probabil, Achim ar urma să fie folosit pe noua poziţie doar în cazuri extreme, în care celelalte variante pe care Toni Petrea le are la îndemână sunt indisponobile.

Florin Achim a început fotbalul la Minaur şi a mai jucat în carieră pentru FC Maramureş, Astra 2, Săgeata Năvodari, U Cluj, Hapoel Petah Tikva, Bregalinca Stio, Ramat Hasharon, Olimpia Satu Mare şi Academica Clinceni.

FCSB va debuta în noul sezon contra Universităţii Cluj, pe teren propriu, duminică, 17 iulie, de la 21:30. Partida va fi transmisă de Orange Sport 1. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare