Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut aseară un patron din Liga 1. EXCLUSIV | Răducioiu, şocat: ”Nu am mai văzut aşa ceva. O să scriu în cartea mea”

Ce a făcut aseară un patron din Liga 1. EXCLUSIV | Răducioiu, şocat: ”Nu am mai văzut aşa ceva. O să scriu în cartea mea”galerie foto

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu a fost foarte surprins de gestul făcut sâmbătă seară de un patron din Liga 1.

Un patron din Liga 1 a fost aspru criticat de Florin Răducioiu. Fostul mare internaţional român susţine că nu s-a mai întâlnit în cariera sa cu o asemenea situaţie.

Patronul din Liga 1 care l-a şocat pe Florin Răducioiu

Fostul atacant al lui AC Milan a comentat gestul lui Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, care, după ce a câştigat Supercupa, a coborât din tribune pentru a primi o medalie.

Omul de afaceri a avut o explozie de bucurie şi a sărbătorit alături de jucători succesul cu 2-1 în faţa lui CFR Cluj. Apoi, a făcut turul stadionului împreună cu jucătorii şi le-a prezentat suporterilor trofeul.

Scenele sunt surprinzătoare, în contextul în care Laszlo Dioszegi este unul dintre cei mai discreţi patroni din Liga 1.

Florin Răducioiu a criticat însă dur episodul şi susţine că Laszlo Dioszegi ar fi trebuit să lase prim-planul jucătorilor şi antrenorilor, deoarece aceştia au contribuit cel mai mult la câştigarea Supercupei României.

”Acest egocentrism exagerat, acest centru al universului din seara asta (n.r. aseară) mi se pare exagerat. Nu am mai văzut ca un preşedinte...

El este adevăratul protagonist, când protagoniştii trebuie să fie echipa, antrenorul. Mi se pare ceva exagerat.

Nu am mai văzut un patron să primească o medalie. Este prima oară când văd aşa ceva, o să scriu în cartea mea”, a declarat Florin Răduciou la Orange Sport.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-1 în faţa lui CFR Cluj şi a câştigat Supercupa României. Este cel de-al doilea trofeu pe care Sepsi îl pune în vitrina clubului, după Cupa României, pe care a câştigat-o la finalul sezonului trecut.

Scorul a fost deschis de CFR Cluj, prin Păun (2), însă Cosmin Matei a egalat înainte de pauză (45+3). Golul victoriei a venit în minutul 85 şi a fost marcat de Rondon, fost jucător la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare