You are here:

”Ce s-a întâmplat cu pictorul?!”. Ironia lui Panduru la adresa lui Baeten: ”I-a căzut pensula pe picior”

”Ce s-a întâmplat cu pictorul?!”. Ironia lui Panduru la adresa lui Baeten: ”I-a căzut pensula pe picior”

FCSB

Comentarii

FCSB o întâlneşte în această seară, în deplasare, pe Rangers, în etapa cu numărul 3 din grupa Europa League. Meciul se joacă de la ora 22:00, pe stadionul „Ibrox Park” din Glasgow.

Panduru s-a amuzat în direct: ”Ce se întâmplă cu pictorul?”

Cu patru ore înainte de Rangers – FCSB, din a treia etapă din grupa Europa League, Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a anunţat echipa de start.

  • Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – M.Popescu, Dawa, Ngezana, Pantea – Alhassan, Edjouma – Luis Phelipe, Miculescu, Ştefănescu – Bîrligea

William Baeten (27 de ani) a ajuns la FCSB în această perioadă de mercato, după ce Gigi Becali (66 de ani), patronul roş-albaştrilor, a achitat 300.000 de euro către FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu (56 de ani).

Treptat fotbalistul a dispărut din echipa lui Becali. Basarab Panduru a glumit, în direct la Prima Sport, pe seama poreclei pe care i-a dat-o patronul de la FCSB.

  • „Ca să ştie toată lumea: Baeten e numărul 1, cu el se începe echipa! Acolo, în dreapta! Baeten e prea pictor”, a spus Gigi Becali despre William Baeten, potrivit Fanatik.

Basarab Panduru: Dar ce se întâmpla cu pictorul?! (n.r. porecla dată de Becali lui Baeten) Ce s-a întâmplat, abia acum l-am văzut! I-a căzut pensula pe picior şi i-a făcut entorsă de glenză! (n.r. râde)

Emil Grădinescu: Oricum câştigă la capitolul imagine cu el. Era deja tuns când a ajuns la FCSB, s-a pregătit el sau i-a zis Gigi? (n.r. ironic). 

În sezonul trecut, în tricoul celor de la FCU Craiova, William Baeten a reuşit să marcheze 6 goluri şi să ofere 3 pase decisive în 35 de partide jucate.  

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Baeten, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurubaeten 

viewscnt
Articole similare