You are here:

VIDEO | Jucătorii celor de la FCSB au ajuns pe Ibrox Park. Fotbaliştii lui Charalambous, pregătiţi pentru duelul cu Rangers

VIDEO | Jucătorii celor de la FCSB au ajuns pe Ibrox Park. Fotbaliştii lui Charalambous, pregătiţi pentru duelul cu Rangers

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB o întâlneşte în această seară, în deplasare, pe Rangers, în etapa cu numărul 3 din grupa Europa League. Meciul se joacă de la ora 22:00, pe stadionul Ibrox Park din Glasgow.

Fotbaliştii lui Elias Charalambous au ajuns pe Ibrox Park pentru partida cu Glasgow Rangers, a treia partidă din UEFA Europa League în acest sezon pentru campionii din Superliga.

FCSB va fi susţinută de suporteri români veniţi din ţară sau stabiliţi în Regatul Unit la partida de la Glasgow. Din punct de vedere al formei în competiţie, Rangers a acumulat doar trei puncte din victoria 2-0 la Malmo) şi a pierdut acasă cu Lyon (1-4), astfel că în acest moment se clasează doar pe locul 17.

FCSB ocupă locul şase după primele partide ale etapei a treia cu un parcurs perfect după două etape, o victorie cu 4-1 în faţa celor de la RFS şi un succes obţinut într-o manieră eroică la Salonic, în faţa celor de la PAOK, cu scorul de 1-0.

VIDEO | Jucătorii de la FCSB au ajuns pe Ibrox Park

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbrangers 

viewscnt
Articole similare