You are here:

Louis Munteanu a ieşit în faţă pentru prima dată după scandalul cu Dan Petrescu: ”Îmi cer scuze!”

Louis Munteanu a ieşit în faţă pentru prima dată după scandalul cu Dan Petrescu: ”Îmi cer scuze!”

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani), atacantul lui CFR Cluj, regretă ieşirea pe care a avut-o la adresa lui Dan Petrescu.

Louis Munteanu şi-a cerut scuze după episodul cu Dan Petrescu

Atacantul ardelenilor a fost introdus la pauză, însă, spre surprinderea tuturor, a fost scos din teren în ultimul minut al partidei de la Ploieşti. Nemulţumit de decizia luată de Dan Petrescu, Louis Munteanu a refuzat să dea mâna cu antrenorul şi cu cei de pe banca CFR-ului.

Ulterior, Dan Petrescu a mers la atacantul său pentru a încerca să-i explice de ce a fost schimbat, însă fotbalistul a continuat să gesticuleze nemulţumit în faţa antrenorului.

Munteanu şi-a prezentat, azi, la conferinţa de presă scuzele pentru reacţia de la Ploieşti.

"Vreau să vorbesc şi eu despre ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Am vrut să vin în faţa dumneavoastră pentru că n-am avut o reacţie corectă faţă de Mister. Vreau să spun şi public că îmi pare rău faţă de Panin, faţă de Mister, faţă de colegi şi faţă de toţi oamenii din club.

N-am avut o reacţie bună. A fost o reacţie urâtă care nu mă caracterizează. Într-adevăr, am simţit la picior că am o leziune. N-am avut în viaţa mea o problemă musculară şi n-am ştiut să gestionez situaţia cum trebuie. Probabil că şi d-asta m-a scos Mister din teren - pentru că îmi vrea binele. Ştiu că el m-a dorit foarte mult aici şi cu siguranţă nu a vrut să îmi facă rău.

Îmi cer scuze faţă de toată lumea din club. Nu a fost o reacţie corectă. Îmi place să câştig, cu mentalitatea asta am fost de mic - să fiu câştigător. Probabil şi d-asta am avut această reacţie. Îmi pare rău încă o dată.

N-am putut să mă uit la imagini (n.r - din momentul schimbării). Nu mă recunoşteam. Eu nu sunt acel tip de jucător. Mie îmi place să câştig, nu îmi place să pierd deloc. Probabil au fost mai mulţi factori - am avut multe meciuri, inclusiv la echipa naţională, a mai fost şi problema la picior şi poate din acest motiv am reacţionat aşa.

Eu joc fotbal de plăcere, sunt cu inima deschisă la CFR şi îmi doresc să câştig fiecare meci. Nu e nicio presiune. Sunt aşteptări, dar eu zic că am făcut-o cu brio până acum, am jucat foarte bine şi cu siguranţă o să joc şi mai bine de acum încolo", a spus Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: louis munteanudan petrescucfr 

viewscnt
Articole similare