You are here:

Dan Petrescu este convins de ceea ce va face FCSB în meciul cu Rangers din UEFA Europa League: "100%, aşa cred"

Dan Petrescu este convins de ceea ce va face FCSB în meciul cu Rangers din UEFA Europa League: "100%, aşa cred"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB o înfruntă pe Glasgow Rangers, pe Ibrox Park, într-o partidă a etapei a treia a fazei ligii din UEFA Europa League.

Campioana României, FCSB, îşi continuă parcursul european, iar în etapa a treia o va întâlni pe Glasgow Rangers, pe Ibrox Park. Spre deosebire de formaţia scoţiană, FCSB are un parcurs perfect în UEFA Europa League, cu două victorii în primele două partide. Echipa lui Elias Charalambous îşi doreşte un nou succes european după victoriile de la Salonic şi succesul obţinut pe Naţional Arena, cu RFS.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, una dintre adversarele de temut ale celor de la FCSB din Superliga, a vorbit despre şansele "roş-albaştrilor" la partida de la Glasgow.

Petrescu este de părere că FCSB se poate impune în faţa scoţienilor, iar moralul bun al campioanei din Superliga este un factor important în calculele tehnicianului de pe banca CFR-ului. Întrebat dacă FCSB poate să o învingă pe Rangers, Dan Petrescu este convins că aceast scenariu se poate adeveri.

Dan Petrescu: "Dacă a bătut la PAOK, poate să bată oriunde"

"100%. Dacă a bătut la PAOK poate să bată oriunde şi în Europa League şi la Glasgow Rangers. Sunt cu moralul foarte bun cei de la FCSB, eu văd o victorie a celor de la FCSB diseară, aşa cred.", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbdan petrescuuefa europa league,  

viewscnt
Articole similare