You are here:

Petrescu a făcut pace cu Louis Munteanu. Antrenorul CFR-ului a dezvăluit ce discuţie a purtat cu jucătorul său: "A venit la mine în birou"

Petrescu a făcut pace cu Louis Munteanu. Antrenorul CFR-ului a dezvăluit ce discuţie a purtat cu jucătorul său: "A venit la mine în birou"

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu a fost înlocuit în prelungirile partidei dintre Petrolul şi CFR Cluj din etapa a 13-a din Superliga, în condiţiile în care fusese introdus în teren în actul secund al meciului de la Ploieşti.

Internaţional U21 al României, Louis Munteanu a avut parte de o perioadă excelentă în tricoul selecţionatei conduse de Daniel Pancu. Fostul golgheter al Farului Constanţa a înscris de trei ori în deplasarea din Muntenegru şi a pasat decisiv la toate cele trei reuşite ale "tricolorilor" de pe Giuleşti, la meciul cu Elveţia U21.

Revenit la echipa sa de club, CFR Cluj, pentru duelul de la Ploieşti împotriva Petrolului, Louis Munteanu a început partida de pe bancă. Fostul jucător al Fiorentinei fost introdus în teren în minutul 46, atunci când l-a înlocuit pe Peter Michael.

Fără reuşite notabile şi cu un cartonaş galben încasat în minutul 75, Munteanu a fost înlocuit în minutul 90+4, moment în care a avut o reacţie nervoasă pe marginea terenului. Dan Petrescu a detaliat motivele din spatele schimbării atacantului său, pe care l-a iertat după ce a purtat o discuţie cu acesta.

Petrescu a vorbit despre importanţa lui Louis Munteanu la CFR Cluj şi speră să-l recupereze cât de curând pentru următoarele partide.

Dan Petrescu: "Am vrut să-i explic pe bancă, dar era foarte nervos"

"S-a făcut mult tam-tam, era normal, mă aşteptam, jucătorul n-a avut niciodată accidentare, niciodată nu ştia cum e ruptura şi mă tot întrebam, întrebam staff-ul, ce-i cu el de şchioapătă, l-am pus pe Camora să-l întrebe, a zis că el este bine, eu vedeam în continuare că şchioapătă.

Nu-mi plăcea, am zis că nu mai risc să-l las în teren pentru că sigur se rupe, el n-a înţeles, a crezut că l-am schimbat că nu juca bine, am vrut să-i explic pe bancă când m-am dus la el, dar era foarte nervos, e o reacţie cumva, cred eu, chiar dacă n-a fost frumoasă, normală, pentru că el vrea să joace fotbal.

E un băiat... n-am avut nicio problemă cu el, deloc, s-a antrenat excelent mereu, a fost mereu primul la toate testele, n-am avut ce să-i reproşez, ce a făcut eu am înţeles, din prea mare dorinţă să joace a suferit, de abia calificase echipa, dăduse 3 goluri şi 3 assist-uri la naţională.

A vrut să fie în teren, îl înţeleg într-un fel ce a făcut, nu m-am supărat nici după meci pe el, l-am înţeles, l-am lăsat să se liniştească. 

Când ne-am reîntâlnit el a venit la mine în birou, am zis că ştiu de ce ai venit, el a venit să-şi ceară scuze, ok, n-am nicio problemă, vorbeşte cu ceilalţi, nu e prima oară când mi se întâmplă acest lucru, mai ales de la un jucător tânăr care cred eu că e de mare valoare, noi avem mare nevoie de el în toate meciurile.

E un jucător care face diferenţa şi sunt convins că o va face mereu. Va trebui să aibă o atitudine bună mereu pentru că talent are, are foarte mult talent, sunt convins că va ajunge la echipa naţională şi va fi golgheterul României, cel mai important acum e să se facă bine şi să ne ajute să câştigăm meciuri.", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujlouis munteanudan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare