You are here:

Louis Munteanu, mai important decât Dan Petrescu în ochii lui Varga la CFR? Bogdan Cosmescu a dat verdictul: "E pariul patronului"

Louis Munteanu, mai important decât Dan Petrescu în ochii lui Varga la CFR? Bogdan Cosmescu a dat verdictul: "E pariul patronului"

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu a fost protagonistul unui moment rar întâlnit în Superliga, la finalul partidei dintre Petrolul şi CFR Cluj.

CFR Cluj a remizat cu scorul de 0-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti. În finalul partidei de la Ploieşti, Dan Petrescu a luat decizia de a-l înlocui pe Louis Munteanu, care intrase în teren abia la pauza meciului. Nemulţumit de decizia antrenorului, atacantul a răbufnit şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Bogdan Cosmescu a analizat situaţia ierarhică la CFR Cluj în urma secvenţelor de pe banca de rezerve din finalul partidei de la Ploieşti. Cosmescu este de părere că Louis Munteanu este considerat mai important faţă de actualul antrenor al echipei, Dan Petrescu, în viziunea finanţatorului din Gruia, Ioan Varga.

Bogdan Cosmescu: "I s-a urcat la cap"

"E un jucător pe care s-a plătit suma de 2,3 milioane de euro, el ar putea fi chiar mai preţios decât Dan Petrescu la echipa asta, nu ştiu cum gândeşte domnul Varga. Louis Munteanu e pariul domnului Varga.

În cazul ăsta e şi conştiinţa, că s-au plătit pe el banii ăştia, 2,3 milioane de euro. Dacă îl pui pe patron să aleagă între Louis Munteanu şi Dan Petrescu, probabil îl va alege pe Louis Munteanu. Te poţi gândi că iei 10 milioane pe el dacă merge bine", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Expertul este de părere că reacţia nervoasă a lui Louis Munteanu, din cauza căreia a primit un cartonaş galben în repriza secundă a partidei de la Ploieşti, este un gest de imaturitate.

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculouis munteanunelu vargabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare