You are here:

Dan Petrescu a explicat de ce l-a scos din teren pe Louis Munteanu în ultimul minut: "Înţeleg că e supărat, dar să fie mai atent pe viitor"

Dan Petrescu a explicat de ce l-a scos din teren pe Louis Munteanu în ultimul minut: "Înţeleg că e supărat, dar să fie mai atent pe viitor"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a scos doar o remiză albă în deplasarea de la Petrolul.

În finalul partidei de la Ploieşti, Dan Petrescu a luat decizia de a-l înlocui pe Louis Munteanu, care intrase în teren abia la pauza meciului. Nemulţumit de decizia antrenorului, atacantul a răbufnit şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Ulterior, Dan Petrescu a explicat de ce l-a schimbat pe Louis Munteanu, deşi era ultimul minut de joc.

"Louis Munteanu nu va juca în meciul următor. El s-a supărat că l-am scos, e normal să se supere, încă e tânăr. Eu l-am văzut şchiopătând, am crezut că e accidentat, n-o să joace nici în meciul următor, pentru că e suspendat, de asta l-am schimbat.

Eu îl înţeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar tebui să fie mai atent. Eu n-am avut probleme până acum cu el, o să vorbesc cu el când ne potolim, pentru că acum e la cald. El a vrut să joace de la început, dar eu am ştiut că nu avea cum" , a spus Dan Petrescu.

Petrolul - CFR Cluj 0-0

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 0-0, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Petrolul e neînvinsă acasă în acest sezon, cu două victorii şi cinci egaluri.

De cealaltă parte, CFR are o singură victorie în deplasare. Clujenii au câştigat un singur meci din ultimele cinci (trei egaluri şi un eşec).

Potrivit LPF, acesta a fost meciul cu numărul 1.000 pentru CFR pe prima scenă din România, o bornă atinsă de-a lungul timpului doar de alte 14 echipe.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare