You are here:

MM Stoica nu s-a ferit înaintea derby-ului cu Dinamo. Nu se teme de marea rivală: "Suntem superiori tuturor competitoarelor"

MM Stoica nu s-a ferit înaintea derby-ului cu Dinamo. Nu se teme de marea rivală: "Suntem superiori tuturor competitoarelor"

FCSB

Comentarii

FCSB o înfruntă pe Dinamo, duminică, 20 octombrie pe Arena Naţională.

Dinamo va găzdui primul derby al sezonului împotriva celor de la FCSB. "Câinii roşii" au avut parte de un start excelent de sezon, în contextul sezonului trecut, stagiune în care au evitat cu emoţii retrogradarea în liga secundă. Dinamo speră să obţină primul succes împotriva marei rivale după patru înfrângeri consecutive.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, nu se teme de marea rivală înaintea derby-ului de pe Naţional Arena. Oficialul campioanei României este de părere că FCSB este superioară oricărei competitoare în Superliga dacă situaţia din lot este una bună.

Mihai Stoica: "Dacă noi vom fi bine, nu avem de ce să ne temem la acest derby"

"Dacă noi vom fi bine, nu avem de ce să ne temem la acest derby. De fapt, nu numai la acest meci, la orice meci din campionat. Dacă suntem bine, consider că le suntem superiori tuturor competitoarelor", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, FCSB şi-a asigurat serviciile lui Lukas Zima, portarul celor de la Petrolul Ploieşti. Goalkeeper-ul ceh se va alătura lotului campioanei României în luna ianuarie a anului 2025.

Înaintea partidei cu Dinamo, FCSB ocupă locul opt cu 16 puncte după 11 meciuri disputate, în timp ce Dinamo este pe locul şase, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare