You are here:

Mircea Rednic, discurs savuros după înfrângerea cu Sepsi: "Poate cei de la VAR au ieşit şi ei la un ceai, la o ţigară"

Mircea Rednic, discurs savuros după înfrângerea cu Sepsi: "Poate cei de la VAR au ieşit şi ei la un ceai, la o ţigară"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii după meciul pierdut, scor 0-1, la Sepsi. De altfel, antrenorul arădenilor a avut o comentariu inedit în urma unei faze petrecute în minutul 18, când UTA ar fi putut primi un penalty.

"Ori am intrat prea plini de noi, ori am intrat pe vârfuri. La pauză cred că trebuia să schimb 5-6 jucători. N-am întâlnit o echipă wow, noi i-am dat posibilitatea să intre mereu în posesia mingii. În special în prima repriză, pentru că în repriza a doua a fost chiar un meci echilibrat.

Nu mi-a plăcut felul în care ne-am comportat. Noi ştiam că nu trebuie lăsat liber Cosmin Matei, am pregătit meciul, am luat gol din aut, el nu avea voie să ajungă acolo liber în şase metri. Îi felicit pe cei de la Sepsi, dar am pierdut doar din vina noastră.

Poate cei de la VAR au ieşit la un ceai, poate au fost şi ei la o ţigară, cine ştie... Nu vreau să dau acum vina pe cei de la VAR, eu nu sunt mulţumit de felul în care ne-am prezentat în prima repriză" , a spus Mircea Rednic.

UTA - Sepsi 1-0

Sepsi OSK a învins-o, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, pe UTA, în etapa a 13-a din Superligă.

În meciul de la Sf. Gheorghe, gazdele au deschis scorul în minutul 44, când Cosmin Matei a şutat din unghi, de la marginea careului mic, şi l-a învins pe Robert Popa. Arădenii au încercat timid poarta lui Gyenge, Fabry şutând în minutul 51, însă jucătorii lui Mircea Rednic nu au putut înscrie şi covăsnenii au bifat a doua victorie consecutivă în Superligă.

Pentru UTA este prima înfrângere după patru etape. În clasament, Sepsi este pe 7, cu 17 puncte, iar UTA ocupă poziţia a 9-a, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare