You are here:

VIDEO | Faza controversată din Sepsi - UTA a intrat în vizorul lui MM Stoica: "Dacă ăsta nu mai e fault, pentru ce mai există VAR?"

VIDEO | Faza controversată din Sepsi - UTA a intrat în vizorul lui MM Stoica: "Dacă ăsta nu mai e fault, pentru ce mai există VAR?"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la UTA Arad, într-un meci al etapei a 13-a din Superliga.

Cosmin Matei a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe, în minutul 44, din pasa lui Mino Sota.

În minutul 18, la o fază în care au fost implicaţi Branislav Ninaj şi Valentin Costache, fundaşul slovac al gazdelor îl loveşte pe atacantul oaspeţilor cu mâna peste faţă, în careu, însă arbitrul central al partidei, Horaţiu Feşnic, a lăsat jocul să continue.

Cu Viorel Flueran în camera VAR, decizia arbitrilor de a continua jocul a stârnit controverse. Mihai Stoica este de părere că arbitrii ar fi trebuit să acorde o lovitură de pedeapsă în favoarea celor de la UTA Arad.

MM Stoica: "Îi dă o mare palmă în cap"

"Îi dă o mare palmă în cap, dacă ăsta nu mai e fault, pentru ce mai există VAR? Palmă în faţă. E stupid faultul? Da, dar e fault. Nu-l trage, îi dă o palmă, mare palmă.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica a amintit şi de situaţia petrecută la meciul dintre FCSB şi FC Hermannstadt, pierdut de campioana României cu scorul de 2-0. Viorel Flueran era atunci centralul partidei disputate pe Stadionul Municipal din Sibiu. Horaţiu Feşnic s-a aflat în camera VAR a partidei din etapa a şaptea.

"El nu vede intensitatea cu care îl loveşte, e intensitate clară. Bine că la Sibiu nu i-a fost frică lui Feşnic să-l deranjeze pe Flueran şi a inventat faultul ăla la Tănase şi ne-a anulat golul nostru valabil, ălă era fault, aici nu mai e fault.

Ca să înţelegi o chestie, aceeaşi brigadă doar că invers VAR, (n.r. la Sibiu) Feşnic vede clar fault, i se lungeşte tricoul lui, ne anulează gol. Zice că e mare fault, şi ăsta nu e fault şi nici pentru Flueran nu e fault.", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: sepsiutamm stoicasuperligabranislav ninajvalentin costachehoratiu fesnic 

viewscnt
Articole similare