You are here:

Patrick Petre încă face senzaţie în fotbal! Ceahlăul Piatra Neamţ a intrat pe loc de play-off în Liga 2

Patrick Petre încă face senzaţie în fotbal! Ceahlăul Piatra Neamţ a intrat pe loc de play-off în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Patrick Petre a marcat un gol şi a dat două pase decisive, în victoria Ceahlăului împotriva celor de la Afumaţi, scor 3-0.

La primul gol, fiul fostului jucător Florentin Petre l-a servit perfect pe Carl Davordzie, după o fază facută de el în totalitate.

Davordzie a reuşit o pasă perfectă pentru Patrick Petre, care a fentat portarul şi a rămas cu poarta goală, unde a îndeplinit o simplă formalitate.

Dupa fluierul de start al reprizei a doua, Petre a oferit un nou assist, servindu-l ideal tot pe ghanezul Davordzie după o pasă lobată incredibilă.

Marco Veronese, antrenorul Ceahlăului, încrezător în Patrick Petre

„Sunt foarte bucuros pentru rezultat, dar şi pentru realizările jucătorilor, ale echipei. Vreau să scot în evidenţă şi doi-trei jucători, pe Patrick Petre, Carl Davordzie şi Geani Creţu. Nu e bine să evidenţiezi jucători anume, dar astăzi merită şi o fac.

Se poate spune că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Am marcat rapid două goluri şi am rămas concentraţi, nu le-am dat şansa adversarilor să revină în joc. Nu vorbim despre play-off decât după alte câteva luni. Nu vreau ca jucătorii mei să se gândească atât de departe, vreau ca ei să rămână concentraţi, cu picioarele pe pământ”, a declarat antrenorul Marco Veronese.

Afla mai multe despre: patrick petreceahlăul piatra neamţ 

viewscnt
Articole similare