You are here:

Parma, remiză pe terenul lui Como în Serie A. Man şi Mihăilă, introduşi pe teren în acelaşi minut. Cum s-au descurcat

Parma, remiză pe terenul lui Como în Serie A. Man şi Mihăilă, introduşi pe teren în acelaşi minut. Cum s-au descurcat

Serie A

Comentarii

Parma a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul unei alte nou promovate în Serie A, Como.

Ange-Yoan Bonny, atacantul francez în vârstă de 20 de ani al celor de la Parma, a deschis scorul în minutul 20, din pasa lui Hernani. Gazdele au reuşit să restabilească egalitatea în sfârşitul primei reprize, în minutul 45. Nico Paz, fotbalistul transferat de Como de la Real Madrid în vara acestui an, a înscris primul său gol în Serie A.

Cu Valentin Mihăilă şi Dennis Man rezerve de la start, cei doi internaţionali români au fost introduşi pe teren în minutul 56, atunci când i-au înlocuit pe Pontus Almqvist şi Matteo Cancellieri.

Man şi Mihăilă, introduşi pe teren în minutul 56

În minutul 67, Valentin Mihăilă a văzut cartonaşul galben, al doilea în acest sezon, iar partida de pe Stadio Giuseppe Sinigaglia avea să se încheie la egalitate, cu scorul de 1-1. 6.9 a fost nota primită de Valentin Mihăilă pentru evoluţia din partida cu Como, conform Sofascore. Dennis Man a primit nota 6.7 pentru cele 40 de minute în care a evoluat.

După remiza de pe terenul celor de la Como, Parma ocupă poziţia a 15-a în Serie A, cu şapte puncte după opt partide disputate. În etapa viitoare, Parma o găzduieşte pe Empoli, pe data de 27 octombrie.

Afla mai multe despre: serie adennis manvalentin mihailaparmacomo 

viewscnt
Articole similare