You are here:

Elias Charalambous ştie cum va arăta derby-ul cu Dinamo: "Contează foarte mult"

 Elias Charalambous ştie cum va arăta derby-ul cu Dinamo: "Contează foarte mult"

Superliga

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a prefaţat partida cu marea rivală din Ştefan cel Mare.

Dinamo-FCSB, marele derby aşteptat de toţi iubitorii fotbalului, este pe 20 octombrie chiar pe Arena Naţională. Se aşteaptă o audienţă de peste 40.000 de spectatori, aşadar spectacolul va fi garantat.

Elias Charalmbous, tehnicianul "roş-albaştrilor" crede ca va fi o partidă echilibrată, iar echipa care va începe meciul mai bine are un avantaj clar.

”Despre meci, ştim că este un derby, suntem pregătiţi. Ştim că va fi greu, dar ne-am pregătit foarte bine. Contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen.

Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează atât de mult. Este ceva normal pentru noi să se anunţe echipa înainte de meci. Uneori este aşa cum o anunţă, alteori nu este.

Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel şi în meciurile europene şi în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin. 

Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Ştim că este un meci special pentru fanii noştri şi vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoţiile şi să fim bine pe teren.", a declarat Elias Charalmbous.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare