You are here:

”Oţelul Galaţi a fost tocată, mitraliată de la începutul fotbalului, de după Revoluţie”. Dorinel Munteanu, show şi la conferinţa de presă

”Oţelul Galaţi a fost tocată, mitraliată de la începutul fotbalului, de după Revoluţie”. Dorinel Munteanu, show şi la conferinţa de presă

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (56 de ani), a vorbit şi la conferinţa de presă despre situaţia echipei pe care o pregăteşte.

Oţelul Galaţi a fost învinsă, în deplasare, de liderul U Cluj, scor 0-2, în etapa a 13-a din Superliga României.

Dan Nistor şi Mamadou Thiam au adus victoria pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău şi au fost cei care au produs şi primul eşec suferit de trupa lui Dorinel Munteanu în acest sezon.

Reacţia lui Dorinel Munteanu de la conferinţă şi a băgat spaima în fanii Oţelului: ”Problemele Galaţiului sunt mult mai mari”

La finalul meciului, antrenorul Oţelului a considerat că decizia VAR nu a fost corectă şi că rezultatul a fost viciat.

De asemenea, la conferinţa de presă de după meci, Dorinel Munteanu şi-a continuat tirada şi a insistat pe ideea că echipa din Galaţi este cea mai criticată din fotbalul românesc.

”Nu vreau să vorbesc prea multe, că iar sunt chemat pe la comisii. Suntem puşi să nu avem dreptul la replică sau să ne spunem părerea. Totul se face din altă parte, iar cei care muncim, trebuie să suportăm, pentru binele fotbalului românesc.

Am simţit în ultimul timp, în ultimele săptămâni, de la ”marele incident” al meu cu Maftei, că Oţelul Galaţi a fost tocată, mitraliată de toate ştirile negative care s-au produs de la începutul fotbalului, de după Revoluţie încoace. Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, David Maftei şi aşa mai departe. Toate aceste lucruri afectează echipa. 

Suporterii Galaţiului nu cred că sunt dezamăgiţi de evoluţia echipei. Problemele Galaţiului sunt mult mai mari decât problema acestui rezultat. Unii sunt la zi, alţii cu foarte mare întârziere (n.r. la salarii). Sperăm să fim la zi, cu ce putem să supravieţuim şi noi”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de după meci.

În urma acestui rezultat, U Cluj este lider, cu 26 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului secund, U Craiova (20 de puncte şi un meci mai puţin), în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a treia, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: oteluldorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare