You are here:

Cu Radu Drăguşin rezervă, Tottenham a învins-o pe West Ham cu 4-1 într-un derby londonez din Premier League

Cu Radu Drăguşin rezervă, Tottenham a învins-o pe West Ham cu 4-1 într-un derby londonez din Premier League

Premier League

Comentarii

Tottenham a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia West Ham United, într-un meci din etapa a opta a Premier League. Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată.

West Ham a deshis scorul în derby-ul londonez, cu o reuşită venită în minutul 18 prin Mohammed Kudus. Dejan Kulusevski a egalat în minutul 36 şi la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1. Imediat după pauză gazdele au făcut 2-1 prin Yves Bissouma, în minutul 52, iar trei minute mai târziu Todibo a marcat în propria poartă pentru a duce scorul la 3-1.

Minutul 60 a adus al patrulea gol pentru Tottenham, semnat de Heung-min Son. Oaspeţii au rămas în zece după eliminarea lui Kudus, din minutul 80 după cartonaşul roşu văzut din cauza conflictului avut cu Micky van de Ven şi Tottenham s-a impus cu 4-1.

Tottenham, parcurs perfect după două etape în Europa League

În urma succesului obţinut pe teren propriu, Tottenham a ajuns la un total de 13 puncte după opt etape. Următorul meci oficial al formaţiei lui Ange Postecoglou este programat joi, 24 octombrie, pe teren propriu în faţa celor de la AZ Alkmaar, în UEFA Europa League.

În etapa a 9-a din Premier League, Tottenham se deplasează pe Selhurst Park pentru partida cu Crystal Palace.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurwest ham unitedradu dragusin 

viewscnt
Articole similare