You are here:

Radu Drăguşin a dezvăluit ce semnal a primit dinspre Tottenham, după gafa majoră de pe teren: "E diferenţă mare faţă de Italia"

Radu Drăguşin a dezvăluit ce semnal a primit dinspre Tottenham, după gafa majoră de pe teren: "E diferenţă mare faţă de Italia"

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin, fundaşul român al celor de la Tottenham Hotspur, a vorbit despre ultima perioadă a sa, petrecută alături de echipa de club.

Tânărul fundaş central, transferat de Tottenham de la Genoa în iarna acestui an, a avut parte de un început de sezon modest la echipa sa de club.

În ciuda presiunii apărute pe umerii săi în ultimele săptămâni, de la debutul său european ratat în tricoul lui Spurs, Drăguşin a primit o confirmare din partea antrenorului său, Ange Postecoglou, la partida din Premier League cu Manchester United, atunci când a fost introdus pe teren în ultimele minute ale partidei.

Suspendat pentru următoarea partidă din UEFA Europa League pentru cartonaşul roşu văzut la partida cu Qarabag, Radu Drăguşin speră să-şi ajute naţionala până la revenirea în tricoul echipei de club. Drăguşin este convins că prin multă muncă, România poate pune probleme marilor echipe naţionale ale Europei, în următorii ani.

Drăguşin a pus accent şi pe diferenţa dintre antrenamentele de la Tottenham Hotspur, faţă de cele din Italia. 

Radu Drăguşin "Sunt în creştere. Încrederea lui Tottenham nu s-a schimbat"

"Mă simt bine psihic. Sunt foarte bine, nu am avut nicio problemă. Sunt în creştere şi sunt greşeli pe care oricine le face şi învaţă. Încrederea lui Tottenham nu s-a schimbat, mi-au confirmat-o verbal şi prin faptul că mister m-a băgat cu Manchester United. Rămâne doar să dovedesc că merit să fiu acolo şi să mă impun. 

La naţională am înţeles şi mai multe lucruri, că am avut timp să ne antrenăm, iar după aceste două meciuri vom arăta şi mai bine pe teren. Am înţeles că nu e timp de pierdut, să ne mulăm pe cerinţele lui mister şi sperăm să devenim omogeni şi competitivi şi ne batem cu echipele mari din Europa. 

Pot spune că cea mai mare diferenţă a fost viteza de joc întâlnită în Anglia şi intensitatea cu care se joacă. Se vede la antrenamente, unde viteza şi intensitatea folosite sunt superioare Italiei şi la acest lucru m-am îmbunătăţit. În continuare am de învăţat, că cerinţele sunt mari şi trebuie să ţii pasul cu ele.", a declarat Radu Drăguşin, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationalaradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare