You are here:

Dennis Man, desemnat drept jucătorul lunii septembrie, la Parma. Suporterii "cruciaţilor" şi-au votat favoritul

Dennis Man, desemnat drept jucătorul lunii septembrie, la Parma. Suporterii "cruciaţilor" şi-au votat favoritul

Serie A

Comentarii

Dennis Man, unul dintre cei doi jucători români ai celor de la Parma, a primit o veste bună din partea fanilor formaţiei nou promovate în Serie A.

Fotbalistul transferat de Parma în anul 2021, de la FCSB, a avut parte de un start de sezon excelent alături de formaţia cu care a promovat în prima ligă italiană, la finalul sezonului trecut.

Unul dintre fotbaliştii "cheie" în drumul celor de la Parma spre Serie A, Man a răsplătit încrederea suporterilor "cruciaţilor" şi în prima divizie. Man a înscris în poarta mai multor echipe de top ale campionatului italian, precum Milan şi Fiorentina, la primele partide de la revenirea în Serie A.

Dennis Man a fost titular la toate cele trei partide ale Parmei din luna septembrie, în Serie A. Man a reuşit să paseze decisiv în înfrângerea celor de la Parma de pe teren propriu, cu Udinese.

Dennis Man, favoritul fanilor pe luna septembrie

În partida cu Lecce, a fost printre cei mai buni fotbalişti de pe teren, iar la ultima partidă a lunii septembrie, Man a înscris în poarta celor de la Cagliari. Suporterii celor de la Parma l-au votat pe Man drept jucătorul lunii septembrie în cadrul echipei.

"MVP! L-aţi votat pe aplicaţia noastră: Dennis Man este jucătorul lunii septembrie, la Parma!", a transmis clubul, pe reţelele de socializare

Afla mai multe despre: dennis manserie aparma 

viewscnt
Articole similare