You are here:

Ianis Hagi, lăudat de scoţieni după ce a evoluat doar 18 minute în Cipru - România: "S-a putut vedea"

Ianis Hagi, lăudat de scoţieni după ce a evoluat doar 18 minute în Cipru - România: "S-a putut vedea"

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani), a evoluat timp de 18 minute în partida echipei naţionale de la Larnaca, cu Cipru.

România s-a impus cu scorul de 3-0 în deplasarea din Cipru, într-un meci al etapei a treia în Liga C din UEFA Nations League. Mircea Lucescu s-a bazat pe Valentin Mihăilă şi Dennis Man drept titulari pe ambele flancuri ale ofensivei echipei naţionale, la partida cu Cipru.

După o primă repriză excelentă făcută de "tricolori", Mircea Lucescu a decis să apeleze la câţiva jucători de pe banca de rezerve. Ianis Hagi şi George Puşcaş au fost introduşi pe teren în minutul 72, iar în locul lor au ieşit Denis Drăguş şi Dennis Man.

Deşi nu a avut mult timp la dispoziţie în partida de la Larnaca, Hagi a atras atenţia presei din Scoţia, care consideră că prestaţiile lui Ianis Hagi i-ar putea aduce un loc ca titular la Rangers, sub comanda lui Philippe Clement.

Ianis Hagi a revenit în tricoul lui Rangers după mai bine de un an de zile, la partida de pe teren propriu cu St. Johnstone, câştigată de Rangers cu 2-0. Hagi a pasat decisiv la reuşita lui Cerny, dar a fost eliminat spre finalul partidei după o intrare dură pe glezna unui adversar.

Prestaţia lui Ianis Hagi, analizată de scoţieni

"Chiar dacă a fost pe teren doar 18 minute, s-a putut vedea impactul său asupra jocului şi evoluţia lui cu siguranţă că i-a crescut şansele de a prinde un loc de titular la Rangers, sub comanda lui Clement.

Tom Lawrence şi Nedim Bajrami au fost cei care au ocupat rolul lui Ianis, dar s-ar putea să fie înlocuiţi de internaţionalul român în cazul în care forma acestuia va continua să crească", au scris cei de la ibroxnews.com

Afla mai multe despre: echipa nationalaianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare