You are here:

"Meciul a fost perfect din toate punctele de vedere". Mihai Stoica, impresionat de prestaţia României din Cipru: "Prea ne ieşeau toate"

"Meciul a fost perfect din toate punctele de vedere". Mihai Stoica, impresionat de prestaţia României din Cipru: "Prea ne ieşeau toate"

Echipa națională

Comentarii

România a învins Cipru cu scorul de 3-0 într-o partidă disputată la Larnaca, contând pentru etapa a treia din UEFA Nations League.

"Tricolorii" au obţinut un nou succes în grupa din UEFA Nations League, de data aceasta împotriva naţionalei din Cipru. Dennis Man, Andrei Raţiu şi Radu Drăguşin au fost marcatorii selecţionatei României la partida de pe AEK Arena, din Larnaca.

Mihai Stoica a vorbit despre atitudinea jucătorilor din repriza secundă, la scorul de 3-0. Oficialul celor de la FCSB este de părere că România a făcut un meci perfect, iar Mircea Lucescu este omul potrivit pentru a menţine entuziasmul în rândul jucătorilor naţionalei.

MM Stoica nu consideră că vor exista jucători care îi vor putea răspunde lui Mircea Lucescu în urma unor discuţii personale cu selecţionerul, în urma prestaţiei echipei din repriza secundă.

Concluziile lui Mihai Stoica după Cipru - România 0-3

"Dacă am vorbi la modul general, am căuta pe tensoare, dacă vorbim de cum s-au prezentat după 3-0 nişte jucători, nu căutăm pe tensoare şi subliniem nişte aspecte care ni se par neînregulă. Meciul ăsta a fost perfect din toate punctele de vedere, de ce? Unu, rezultat, evoluţie până la 3-0 şi doi, îi dă motive lui Mircea Lucescu să-i ţină cu picioarele pe pământ. Dacă cineva poate să facă asta, Mircea Lucescu este omul care poate să facă asta.

Îmi e greu să cred că un fotbalist căruia Mircea Lucescu îi reproşează atitudinea la o anumită fază ştiu eu, o criză de nervi sau nerespectarea sarcinilor de joc, poate să iasă din discuţia asta unu la unu, care bănuiesc că mulţi o vor avea cu selecţionerul, să spună 'bine mă 3-0 şi mă...', pleacă cu capul în jos şi sigur o să demonstreze că dacă joacă nu vor mai face aşa ceva. Prea ne ieşeau toate.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalamm stoicamircea lucescuromaniaciprunations league 

viewscnt
Articole similare