You are here:

Întrebat despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB, MM Stoica a răspuns fără ezitare: "Ţin foarte mult la el"

Întrebat despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB, MM Stoica a răspuns fără ezitare: "Ţin foarte mult la el"

FCSB

Comentarii

Nicolae Stanciu (31 de ani), jucătorul cedat de FCSB la Anderlecht în vara anului 2016, se află în ultimele luni de contract la Damac, formaţie din prima ligă a Arabiei Saudită.

Fostul mijlocaş al celor de la FCSB a petrecut ultimii opt ani la diferite echipe din străinătate, precum Anderlecht, Sparta Praga, Slavia Praga, Wuhan Three Towns, Damac şi Al-Ahli.

Aflat la sfârşitul contractului său cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, o revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB ar reprezenta o variantă în viziunea patronului clubului, Gigi Becali. 

Mihai Stoica, însă, nu consideră că o discuţie despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB, purtată în această perioadă, ar fi corectă pentru actualii mijlocaşi de la FCSB.

MM Stoica: "Omul a spus clar că nu discută"

"În primul rând, omul a spus clar că nu discută. În al doilea rând, ar fi o lipsă de respect pentru jucătorii pe care îi avem noi, pentru Olaru, pentru Tănase, ca eu să discut de cât de mult ne-am dori să vină alt jucător pe poziţia lor. Nu fac aşa ceva, ţin foarte mult la el, îl apreciez enorm.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Între 2013 şi 2016, Nicolae Stanciu a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB în 136 de partide în toate competiţiile. A înscris 33 de goluri şi a oferit 24 de pase decisive.
 
A cucerit două titluri de campion al României, în sezoanele 2013-2014 şi 2014-2015, a cucerit două Cupe ale României, o Supercupă, dar şi două Cupe ale Ligii, în România.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae stanciumihai stoicasuperligadarius olaruflorin tanase 

viewscnt
Articole similare