You are here:

"Tricolorul" evidenţiat de Mihai Stoica după victoria României din Cipru: "Arăta că e din altă ligă". Ce i-a reproşat: "Greşeşti grav"

"Tricolorul" evidenţiat de Mihai Stoica după victoria României din Cipru: "Arăta că e din altă ligă". Ce i-a reproşat: "Greşeşti grav"

Echipa națională

Comentarii

România a învins-o pe Cipru, scor 3-0, în etapa a treia din Liga Naţiunilor.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a remarcat unul dintre jucătorii echipei naţionale după victoria României din Cipru, cu scorul de 3-0.

Oficialul campioanei României l-a remarcat pe Dennis Man, fost jucător al celor de la FCSB şi actual jucător al Parmei, în Serie A. Atacantul lateral în vârstă de 26 de ani a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă în partida disputată pe AEK Arena din Larnaca.

Astfel, în trei partide disputate până acum în actuala ediţie din UEFA Nations League, Man a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă. Radu Drăguşin şi Andrei Raţiu au fost şi ei marcatori în partida din etapa precedentă. 

Mihai Stoica: "Man a făcut un joc de excepţie"

"Man a făcut un joc de excepţie, de excepţie, adică iar arăta că era din altă ligă, apoi a venit episodul ăla cu nervii, dar am văzut că parcă... E foarte greu când încerci să-ţi ridiculizezi adversarul, greşeşti grav.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Lituania este următoarea adversară a României în grupa din UEFA Nations League. Partida care va avea loc la Kaunas se joacă marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45.

România ocupă primul loc al grupei din Liga C, în UEFA Nations League, cu nouă puncte după trei partide şi un golaveraj de 9-1.

Afla mai multe despre: echipa nationalamihai stoicacipruromaniadennis man 

viewscnt
Articole similare