You are here:

Naţionala României, refuzată de UEFA. Cererea selecţionatei lui Mircea Lucescu, respinsă pe loc de forul european

Naţionala României, refuzată de UEFA. Cererea selecţionatei lui Mircea Lucescu, respinsă pe loc de forul european

Echipa națională

Comentarii

România întâlneşte Lituania, marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Selecţionata Lituaniei va găzdui partida împotriva naţionalei lui Mircea Lucescu, din etapa a patra a Ligii C din UEFA Nations League. Stadionul "Darius ir Girenas" din Kaunas va fi locul unde România va întâlni Lituania, în această săptămână.

Selecţionata lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz din partea celor de la UEFA, în privinţa unei cereri legate de disputarea antrenamentului oficial de dinaintea meciului de la Kaunas.

Delegaţia "tricoloră" a cerut ca antrenamentul oficial al fotbaliştilor naţionalei să aibă loc chiar pe stadionul din Kaunas, însă UEFA a refuzat cererea înaintată de selecţionata lui Lucescu.

Motivul pentru care România nu a primit acceptul din partea forului european este starea gazonului de pe Stadionul "Darius ir Girenas".

"Românii au cerut ferm ca antrenamentul oficial să aibă loc pe stadionul Darius şi Girenas, dar UEFA a răspuns categoric că nu se poate", a transmis ofiţerul de presă al naţionalei Lituaniei, conform Fanatik.

În mod normal, conform protocolului UEFA, echipa oaspete îşi paote desfăşura antrenamentul oficial pe stadionul pe care va avea loc partida. În turul disputat în luna septembrie, fotbaliştii naţionalei lituaniene s-au pregătit pe stadionul din Ghencea, stadion care a găzduit partida dintre cele două ţări.

Afla mai multe despre: echipa nationalauefaromaniamircea lucesculituania 

viewscnt
Articole similare