You are here:

Gestul lui Dennis Man din Cipru - România, criticat în direct: "Puţin cu năsucul sus, nu dă bine"

Gestul lui Dennis Man din Cipru - România, criticat în direct: "Puţin cu năsucul sus, nu dă bine"

Echipa națională

Comentarii

România a învins-o pe Cipru, scor 3-0, în etapa a treia din Liga Naţiunilor.

România a învins-o pe Cipru, scor 3-0, în etapa a treia din Liga Naţiunilor. După trei etape disputate, ”Tricolorii” lui Mircea Lucescu au maximum de punct în cadrul Grupei C2 din Liga Naţiunilor.

Dennis Man, unul dintre cei mai importanţi oameni ai naţionalei României la partida din Cipru, a fost protagonistul unui moment tensionat la sfârşitul primului act.  Nikolas Ioannou, fundaşul cipriot al celor de la Sampdoria, a trimis balonul intenţionat înspre piciorul lui Dennis Man, gest care l-a provocat pe fotbalistul Parmei.

Man şi-a împins adversarul şi a văzut cartonaşul galben, în minutele de prelungire ale primei reprize.

Marius Baciu a vorbit despre episodul nefericit din timpul partidei de la Larnaca. Fostul fundaş este de părere că Man este capabil să depăşească momentul şi să devină un adevărat exemplu.

Marius Baciu: "Nu cred că trebuie să ai reacţia asta"

"În situaţia asta cam aşa pare, puţin cu năsucul sus, serios. Nu dă bine, chiar dacă ar fi la 0-0, e un jucător care ar trebui să fie un exemplu.

Chiar dacă joacă la un nivel, până la urmă, Parma e o nou-promovată, el e la început de drum şi se discută frumos, acum trebuie să fie foarte echilibrat şi chiar pe ăştia trebuie să-i respecte, mult mai mult. Chiar dacă atâta poate, atât l-a ajutat capul, să dea cu mingea în el.

Nu cred că trebuie să ai reacţia asta şi poate şi sper să înveţe din lucrurile astea pentru că nu îşi are rostul, îl văd acolo, îl văd puţin peste toţi, el ar trebui să fie acolo, cu toţi.", a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalamarius baciudennis manromaniacipru 

viewscnt
Articole similare