You are here:

Reacţia FRF după refuzul primit din partea UEFA, înaintea meciului cu Lituania. Ce se întâmplă cu antrenamentul oficial al "tricolorilor"

Reacţia FRF după refuzul primit din partea UEFA, înaintea meciului cu Lituania. Ce se întâmplă cu antrenamentul oficial al "tricolorilor"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României nu se va putea antrena pe stadionul "Darius ir Girenas" din Kaunas înaintea partidei cu Lituania din UEFA Nations League.

Stadionul "Darius ir Girenas" din Kaunas va găzdui partida dintre reprezentativa Lituaniei şi selecţionata României, din etapa a patra a Ligii C, în UEFA Nations League. După victoria cu 3-1 de pe Stadionul Steaua, în luna septembrie, România înfruntă selecţionata Lituaniei, pe care speră să o învingă şi partida din deplasare.

UEFA i-a interzis selecţionatei României să-şi desfăşoare antrenamentul oficial pe arena care va găzdui partida de marţi seară, din cauza stării gazonului.

Astfel, fotbaliştii naţionalei vor fi nevoiţi să se antreneze pe un nou teren înaintea partidei de la Kaunas. FRF a oferit o reacţie oficială după decizia luată de UEFA, în legătură cu antrenamentul "tricolorilor".

Antrenamentul oficial, precedat de conferinţa selecţionerului Mircea Lucescu

"Luni, echipa naţională va efectua antrenamentul oficial, însă acesta nu se va desfăşura pe stadionul de joc pentru a proteja gazonul. Antrenamentul va fi precedat de o conferinţă de presă susţinută de selecţionerul Mircea Lucescu şi Marius Marin", au transmis cei de la FRF.

România ocupă primul loc în grupa din UEFA Nations League, cu un total de nouă puncte din trei partide disputate. La ultimul meci, echipa naţională a obţinut un succes clar la Larnaca, în faţa primei reprezentative din Cipru, cu scorul de 3-0. Dennis Man, Radu Drăguşin şi Andrei Raţiu au fost "tricolorii" care au înscris cele trei goluri ale meciului, toate venite în primul act.

Afla mai multe despre: echipa nationalamircea lucescufrfromanialituanianations league 

viewscnt
Articole similare