You are here:

Gică Hagi, mândru după calificarea selecţionatei U21 la EURO. Ce merite şi-a atribuit: "Formăm jucători, avem o academie foarte bună"

Gică Hagi, mândru după calificarea selecţionatei U21 la EURO. Ce merite şi-a atribuit: "Formăm jucători, avem o academie foarte bună"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a prefaţat partida echipei sale de pe terenul celor de la Rapid, partidă a etapei a 13-a din Superliga.

Managerul tehnic al constănţenilor îşi doreşte să obţină o victorie la partida din Giuleşti împotriva celor de la Rapid.  "Marinarii" au o singură victorie în ultimele şase partide, un succes pe teren propriu obţinut în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Constănţenii ocupă locul 11 în clasamentul Superligii, cu 13 puncte după 12 partide disputate.

"Ambele echipe sunt într-o situaţie în care au nevoie de puncte. Presiunea există în fotbal întotdeauna, când vrei să câştigi şi vrei să câştigi îţi creezi o presiune. Presiunea există pentru toţi, la toţi la fel.

Prefer să câştig, îmi place să câştig, nu-mi place să primesc goluri, vreau să marchezi, dar ca să câştigi trebuie să marchezi. Mentalitatea este să câştigi meciul, asta e identitatea noastră, pe ea o să mergem, trebuie să ştim să atacăm.", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

Managerul celor de la Farul a remarcat şi performanţa reuşită de naţionala U21 a României, calificarea la EURO 2025, a patra calificare consecutivă la un turneu final.

Hagi se mândreşte cu rezultatul obţinut de selecţionata lui Daniel Pancu, cât şi de ultimele rezultate obţinute de naţionala mare, condusă de Mircea Lucescu. Gică Hagi se bucură ca a putut contribui prin creşterea unor jucători aflaţi în prezent în circuitul echipelor naţionale ale României.

Gheorghe Hagi: "Lumea ne cunoaşte, ne ştiţi"

"Identitatea noastră, lumea ne cunoaşte, ne ştiţi, asta am făcut în spate, în faţă îi felicităm pe cei care au dat randament la lotul naţional, suntem un club care alimentăm aşa cum trebuie şi pregătim jucători pentru echipele naţionale. Formăm jucători pentru echipele naţionale, avem o academie foarte bună care produce şi echipa mare care din când în când joacă fotbal foarte bun.

S-au făcut lucruri importante, sperăm ca în viitor să construim pentru că la noi în România trebuie să vorbim de a şti să construim, să ajungem în Europa, să ajungem acolo unde trebuie să ajungem.

Ieşirea în Europa îţi validează totul şi ne bucurăm că echipele naţionale merg foarte bine, arată foarte bine, am fost în Cipru, am fost satisfăcut de cum arată echipa naţională în momentul de faţă, foarte rapidă, pe tranziţie foarte bună, am făcut un meci foarte bun în Cipru.", a mai spus Hagi.

Constantin Grameni, Andrei Borza, Gabriel Dănuleasă şi Louis Munteanu sunt jucătorii aflaţi în lotul lui Daniel Pancu la ultima acţiune a naţionalei U21 în preliminariile pentru EURO 2025.

Afla mai multe despre: farul constantaeuro 2025romania u21daniel pancuromaniagheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare