You are here:

VIDEO | Florentin Petre ştie unde se poate face diferenţa în Dinamo - FCSB, derby-ul etapei în Superliga: "Mergem la victorie"

VIDEO | Florentin Petre ştie unde se poate face diferenţa în Dinamo - FCSB, derby-ul etapei în Superliga: "Mergem la victorie"

Dinamo București

Comentarii

Cu peste 25 de derby-uri în carieră, Florentin Petre este la primul ca antrenor al lui Dinamo. Secundul lui Kopic le-a explicat jucătorilor cum se trăieşte şi mai ales cum se câştigă un astfel de meci.

În 12 ani de carieră de jucător la Dinamo, Florentin Petre a întâlnit-o pe FCSB de peste 25 de ori. Acum e secundul lui Kopic şi încearcă să le insufle jucătorilor spiritul de câine într-un derby cu marea rivală.

"Noi mergem la victorie, acum, ce-o vrea Dumnezeu nu se ştie. Se pot întâmpla foarte multe, fotbalul este cel mai frumos sport de pe planetă. Îmi doresc un meci foarte bun al jucătorilor noştri, îmi doresc să câştigăm pentru fani, pentru cei care ne urmăresc, pentru cei care fac sacrificii foarte mari ca să vină să ne urmărească.", a declarat Florentin Petre.

Acum opt ani a terminat Dinamo ultima dată deasupra rivalei în clasament. Astăzi, câinii au cu două puncte mai mult decât rivalii.

"La meciul ăsta tactica... nu ştiu. E vorba de atitudinea jucătorilor şi cine greşeşte mai puţin va câştiga meciul. La un meci ca ăsta e vorba de calitatea jucătorilor, de lucruri simple, lucruri care fac diferenţa într-adevăr. Simplitatea face diferenţa. Vom vedea ce se va întâmpla. Mă bucur că vor fi foarte mulţi fani în tribună, iar asta ne motivează şi ne încurajează să facem un meci extraordinar de bun.", a încheiat Petre.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestifcsbflorentin petresuperliga 

viewscnt
Articole similare