You are here:

Patronul din Superliga care îşi freacă mâinile în aşteptarea vânzării lui Joyskim Dawa în Premier League: "Stăm cu rugăciuni"

Patronul din Superliga care îşi freacă mâinile în aşteptarea vânzării lui Joyskim Dawa în Premier League: "Stăm cu rugăciuni"

Superliga

Comentarii

Joyskim Dawa, fundaşul camerunez al celor de la FCSB, a intrat în vizorul mai multor formaţii din primele ligi ale Angliei.

Fundaşul central camerunez în vârstă de 28 de ani a intrat în atenţia unor formaţii din Premier League după ultimele prestaţii la nivel european alături de FCSB.

Fundaşul transferat de FCSB în urmă cu doi ani de la FC Botoşani, pentru 350.000 de euro, a impresionat odată cu transferul la noua echipă şi a rămas un punct fix în apărarea "roş-albaştrilor", în ultimele sezoane.

Valeriu Iftime, fostul patron al lui Dawa din perioada în care internaţionalul camerunez evolua pentru FC Botoşani, este nerăbdător ca fostul său jucător să facă pasul la o echipă din străinătate.

Iftime aşteaptă procentul de 10% în urma vânzării lui Dawa în străinătate, clauză aflată în contractul jucătorului în vârstă de 28 de ani, încă din momentul în care a semnat cu FCSB.

Valeriu Iftime: "Vă daţi seama că profitul e mare"

"Stăm cu rugăciuni, suntem cu acatiste! Şi la Edjouma, şi la Dawa. Suntem aproape! (n.r. - Ce procent aveţi?) Zece la sută! La 350.000 cât am luat eu, vă daţi seama că profitul e mare. Dacă ia 3-4 milioane, am nişte bani acolo. E mai mult decât vânzarea directă, sunt convins de asta.

Dacă a rezistat la stresul de la FCSB, eu zic că e super fotbalist. Reuşeşte şi afară, sunt convins de asta", a declarat Valeriu Iftime, la sport.ro

Afla mai multe despre: fc botosanijoyskim dawafcsbvaleriu iftimesuperliga 

viewscnt
Articole similare