You are here:

Valeriu Iftime s-a convins după FC Botoşani - Rapid 2-0: "Avem echipă de echipă!". Cum a descris formaţia lui Marius Şumudică

Valeriu Iftime s-a convins după FC Botoşani - Rapid 2-0: "Avem echipă de echipă!". Cum a descris formaţia lui Marius Şumudică

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre victoria echipei sale de pe teren propriu în faţa celor de la Rapid.

FC Botoşani a obţinut un succes important în penultima partidă a etapei a 12-a din Superliga. Pe ultimul loc în clasament înaintea etapei, FC Botoşani a avut de înfruntat un adversar dificil, Rapid Bucureşti, echipă venită la Botoşani după o remiză pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Finanţatorul botoşănenilor, Valeriu iftime, a vorbit despre succesul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu, antrenorul instalat pe banca echipei după despărţirea de Bogdan Andone.

"Trebuia să se întâmple şi lucrul ăsta, faptul că avem şi portar, chiar dacă nu a scos mult, ne dă siguranţă. Una peste alta, Rapid nu e echipă slabă, dar noi jucăm bine iar de aici cred că începe şi revirimentul nostru, am jucat mult mai bine. 

În prima repriză ăla era nivelul, proaspeţi ei, proaspeţi noi, un pic mai bun ei, au combinat mai mult.

Ne-am apărat foarte bine, dacă eram atenţi mai dădeam un gol. Adams a fost senzaţional şi când Hervin al nostru intră în turaţie maximă, avem echipă de echipă.", a declarat Iftime, după meci.

Jucătorii aduşi la club în ultimele luni au reuşit să completeze lotul, în viziunea patronului echipei, Valeriu Iftime. Discuţiile purtate cu antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, i-au dat încredere patronului de la FC Botoşani pentru următoarele partide.

Valeriu Iftime: "Avem lot acum"

"Avem lot acum, am cheltuit şi mult al naibii, aşa bătaie de buget n-am mai văzut de mult. Botoşaniul merită o echipă care joacă fotbal, să nu mai fim lantera, în ultimii doi ani am avut o echipă care chiar juca fotbal, iar acum cu Liviu, cred că avem echipă.

E o seară minunată, felicit echipa şi pe Liviu şi mă bucur tare mult că n-am depus încă armele total.

Jucăm în Cupă, nu-i nimic, suntem într-o formă bună, refacem, jucăm, eu zic că e foarte bine unde suntem. Să duci acasă patru-cinci mii de oameni fericiţi, ăsta e secretul şi asta e marea bucurie a fotbalului, să faci oamenii fericiţi.", a mai spus Iftime.

Iftime a vorbit şi despre una dintre viitoarele adversare ale echipei sale, campioana României, FCSB. Patronul celor de la FC Botoşani a recunoscut că deşi echipa sa nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv împotriva formaţiei bucureştene în ultimele sezoane, speranţele rămân pentru următorul duel dintre cele două echipe.

"Nu mă temeam de FCSB şi nu mă tem, au avantajul ăsta istoric, că ne-am bătut continuu, dar la momentul ăsta am echipă. N-am un atacant tip croatul ăla care juca la noi, Dugandzic, dar în rest avem echipă, până la vârful de atac ultra-penetrant, echipa joacă fotbal, chiar s-a legat totul în apărare, Sadiku bun în seara asta, lângă Miron face echipă bună.

Cred mult în Liviu, l-am simţit că e plin, când face egal cu ultimul loc nu îţi e caldă friptura. L-am testat la două trei zile, am vorbit cu el şi se vede, un antrenor care are rezistenţă şi crede în meciul următor, am arătat foarte bine în poziţia în care suntem. La 1-0 putea să fie 1-1 şi se schimbau lucrurile. Ce gol a dat şi Aldair, ce să mai vorbim.", a încheiat Iftime.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimerapidmarius sumudicasuperliga 

viewscnt
Articole similare