You are here:

Ultima oră! FCSB, transfer rezolvat. Suma plătită pe jucătorul luat, o gură de oxigen pentru clubul vânzător | EXCLUSIV

Ultima oră! FCSB, transfer rezolvat. Suma plătită pe jucătorul luat, o gură de oxigen pentru clubul vânzător | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a rezolvat un nou transfer. Este vorba despre Lukas Zima (30 de ani), portarul titular al celor de la Petrolul.

FCSB l-a cumpărat pe jucător. Toate detaliile mutării

FCSB se află într-un moment bun al sezonului. Echipa a obţinut două victorii din două în Europa League şi începe să urce şi în clasamentul din Superligă.

Dar continuă să se îmbunătăţească şi din punctul de vedere al lotului. Astfel, potrivit surselor Orange Sport, campioana României a rezolvat transferul lui Lukas Zima, care va semna în luna ianuarie cu bucureştenii şi va avea un contract valabil trei ani de zile.

”Au durat mult negocierile între cluburi, pe mine mă motivează genul ăsta de afacere. Până la urmă, FCSB a plătit 250.000 de euro, sumă care vine ca o gură de oxigen pentru clubul Petrolul, având în vedere problemele financiare”, a declarat MihaI Stan, impresarul lui Zima.

Aşadar, portarul de 30 de ani al celor de la Petrolul se va alătura în perioada următoare de transferuri campioanei României şi va fi varianta de rezervă a titularului Ştefan Târnovanu.

Cât despre Andrei Vlad, cel mai probabil va pleca de la FCSB în prima lună a anului viitor, atunci când îi expiră contractul cu bucureştenii, şi va miza pe o echipă unde să fie opţiunea numărul unu în poartă.

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima a ajuns la Petrolul la începutul sezonului trecut, de la olandezii de la Venlo. Pentru ploieşteni, portarul ceh a apărat în 52 de partide, dintre care 18 cu poarta intactă, şi a primit 59 de goluri.

Afla mai multe despre: fcsbtransfer fcsblukas zimapetrolul 

viewscnt
Articole similare