You are here:

Borza a anticipat ce jucător de la Rapid va fi magistral contra Farului: ”Două sau trei goluri”

Borza a anticipat ce jucător de la Rapid va fi magistral contra Farului: ”Două sau trei goluri”

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Andrei Borza (18 ani), a prefaţat duelul cu fosta sa formaţie, Farul, şi a precizat cine va face diferenţa pentru giuleşteni.

Ce simte Borza înaintea meciului cu Farul: ”Vrem să nu mai primim gol”

Rapid o va întâlni luni pe Farul, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Superliga României.

Va fi un meci cu totul special pentru Andrei Borza. Actualul jucător al Rapidului va juca împotriva echipei alături de care a luat campionatul anul trecut.

După, s-a transferat la formaţia giuleşteană şi, stranie coincidenţă, debutul său în tricoul vişiniu a fost tot împotriva echipei lui Gică Hagi.

Acum, înaintea unei noi confruntări cu Farul, Borza are din nou emoţii mari, dar speră ca Rapid să câştige.

”(n.r. meciul cu Farul) Este la fel de special ca debutul meu. A fost contra Farului. Debut şi emoţii. La fel simt şi acum când o să joc contra domnului Hagi. 

Va fi un meci greu, dar cu multă muncă, dăruinţă şi ambiţie o să câştigăm meciul. Dacă ai curaj şi începi să pasezi, să faci presiune, eu zic că o să câştigăm. 

Da, au schimbat şi ei foarte mulţi jucători aşa cum s-a schimbat şi aici, dar filosofia este aceeaşi şi cred că o să câştigăm. Eu asta sper”, a declarat Borza.

Tânărul jucător al Rapidului a fost întrebat şi cine va reuşi să marcheze în duelul cu Farul, iar el a răspuns că acela va fi Petrila.

”Sincer, Petrila, două sau trei (n.r. goluri). În apărare vrem să nu mai primim gol. Am avut meciul cu Oţelul când nu am primit gol şi am fost foarte fericit, dar trebuie să şi marcăm ca să câştigăm”, a completat fundaşul stânga al lui Rapid.

Rapid se află pe locul 12, cu 13 puncte acumulate, în timp ce Farul este pe 11, tot cu 13 puncte strânse.

Afla mai multe despre: andrei borzarapidfarul 

viewscnt
Articole similare