You are here:

Ce surpriză! Constantin Budescu ar putea ajunge la o forţă din Superliga. Ce club este interesat de ”Magicianul” de la Buzău

Ce surpriză! Constantin Budescu ar putea ajunge la o forţă din Superliga. Ce club este interesat de ”Magicianul” de la Buzău

Superliga

Comentarii

Vârsta este doar un număr pentru Constantin Budescu. Ajuns la 35 de ani, experimentatul mijlocaş ofensiv a avut evoluţii solide în acest sezon în tricoul Gloriei Buzău şi ar putea bifa un transfer important în iarnă.

Constantin Budescu (35 de ani) a semnat în această vară cu Gloria Buzău din postura de jucător liber de contract, după un sezon în care a îmbrăcat tricoul Farului Constanţa.

Deşi s-a speculat că Gloria Buzău va fi ultimul club din cariera lui Budescu, având în vedere vârsta înaintată pe care jucătorul o are, situaţia s-ar putea schimba ,iar Budescu are şanse să se schimbe obiectivul, din lupta pentru evitarea retrogradării în  lupta pentru play-off.

Budescu, variantă pentru Şumudică?

Rapid are un sezon sub aşteptări, iar pauza de iarnă va aduce numeroase schimbări în lotul echipei pregătite de Marius Şumudică.

Deşi Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza au primit ”cartea verde” şi vor debuta în partida cu Farul, tehnicianul giuleştenilor încă se gândeşte la transferurile pe care le-ar putea realiza în următoarea perioadă de mercato.

Din informaţiile obţinute de jurnalistul Sorin Chiriac, Rapid este interesată de Giorgi Chakvetadze, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 25 de ani ce în prezent îmbracă tricoul lui Watford, în Championship.

Gruzinul a evoluat în toate meciurile Georgiei de la EURO 2024 şi pare o ţintă grea de atins pentru Rapid, având în vedere că este om de bază pentru Watford.

În cazul în care Rapid nu va reuşi să-l semneze pe Chakvetadze, Şumudică ar putea apela la un vechi prieten. Este vorba despre Constantin Budescu, fotbalist alături de care a câştigat titlul cu Astra Giurgiu în 2016.

Sursa citată susţine că Marius Şumudică îşi doreşte un coordonator de joc, iar Constantin Budescu reprezintă o variantă pentru Rapid.

În acest sezon, Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni oameni din tabăra Gloriei Buzău, cu trei goluri marcate în 12 meciuri.

Afla mai multe despre: superligarapidgloria buzăuconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare