You are here:

Schimbare de obiectiv la Rapid! Fostul finanţator din Superligă spune care ar trebui să devină ţinta giuleştenilor

Schimbare de obiectiv la Rapid! Fostul finanţator din Superligă spune care ar trebui să devină ţinta giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Marian Iancu crede că Rapid ar trebui să işi schimbe obiectivul după începutul de sezon.

Formaţia lui Şumudică a avut un început de sezon ezitant. Primele şase etape sub comanda lui Neil Lennon pe bancă au reuşit doar cinci puncte, iar apoi "Şumi-Gol" a strâns opt puncte în acelaşi numar de etape pe banca Rapidului.

Marian Iancu vrea Cupa României în Giuleşti

Fostul patron de la Timişoara vede ca obiectiv principal Cupa României, deoarece primele şase locuri pari de neatins pentru giuleşteni. Forma slabă arătată de Rapid, îl face pe Marian Iancu să conteste strategia pe care a mers Dan Şucu şi conducerea tehnică a echipei.

"Nu este logic şi coerent să mai luăm în calcul accederea Rapidului în play-off. Rămâne doar o probabilitate matematică. Gândind astfel, vor putea ataca focusat Cupa României şi vor menţine şanse reale să câştige play-out-ul de unde se vor agăţa de baraj pentru a accede în cupele europene.

Acesta este parcursul GPS de urmat plecând de la situaţia reală în care se află Rapidul înainte cu 17 etape rămase din competiţia regulată şi a cele doar 13 puncte acumulate cu greu până acum."

Omul de afaceri doreşte un moment zero la Rapid

"Mai rău nu se poate, iar acest aspect mă face să fiu optimist. E timpul ca şefii clubului să tragă o linie şi să vadă unde sunt şi ce mai pot recupera. Eventual să stabilească onest alte obiective în acord cu situaţia şi posibilităţile lor reale."

Scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancurapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare