You are here:

Marian Iancu, încă un atac la adresa conducerii Rapidului: "A coborât premeditat atât de jos randamentul echipei"

Marian Iancu, încă un atac la adresa conducerii Rapidului: "A coborât premeditat atât de jos randamentul echipei"

Rapid

Comentarii

Marian Iancu nu este convins de metodele prin care Rapid este condusă şi crede că trebuie schimbat ceva într-un timp foarte scurt.

Fostul finanţator de la Timişoara, critică dur alegerile de lot făcute de conducerea Rapidului şi crede că lipsa unui număr nouă se va simţi şi în perioada următoare, chiar dacă au sosit doua transferuri mult aşteptate de giuleşteni. 

"Venirea şi legitimarea celor doi atacanţi de obiectiv Boupendza şi N’Jie se va dovedi relativ eficientă, dar nu va acoperi lipsa numărului 9 clasic şi mă refer la doi jucători cu calităţi specifice acestui post."

Iancu spune că lotul este incomplet şi că venirea unui coordonator de joc este absolut necesară. Forma Rapidului confirmă părerea fostului acţionar din fotbalul românesc deoarece faza ofensivă pare să nu funcţioneze deloc în acest sezon, echipa lui Marius Şumudică a reuşit să înscrie 12 goluri, dar a primit 15, fapt ce arată dezechilibrul din organizarea de joc a echipei.

"Totodată se cere o minte limpede, matură şi de obiectiv la mijlocul terenului, cu referire la un jucător tip Olaru sau Tachtsidis, în concurenţă directă cu mai tânărul Grameni."

Marian Iancu vede Rapidul într-o situaţie extremă

Dan Şucu nu primeşte un vot de încredere din partea lui Marian Iancu, care nu este convins de intenţiile sănătoase pe care conducerea Rapidului le promovează.  Aşadar, Rapidul, în viziunea lui Iancu este într-o situaţie foarte rea comparativ cu aşteptările avute la începutul sezonului.

"Administraţia executivă a clubului, sub conducerea domnului Şucu & Co a coborât premeditat atât de jos randamentul echipei încât în acest moment nu-i mai poate face nici un rău, limita fiind atinsă."

"Trebuie doar să fii ataşat de club şi culori şi evident de bună credinţă, situaţie faţă de care încă păstrez precaut o oarecare rezervă."

Rapid va înfrunta echipa lui Gica Hagi în următoarea etapă, chiar pe Giuleşti, acolo unde nu a reuşit să câştige în acest sezon.

Scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancurapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare