You are here:

Selecţionerul Elveţiei a plecat şocat din România după gestul lui Pancu: ”Scandalos!”

Selecţionerul Elveţiei a plecat şocat din România după gestul lui Pancu: ”Scandalos!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa U21 a României a obţinut calificarea directă la Campionatul European din Slovacia, din postura de câştigătoare de grupă.

Pancu l-a şocat pe selecţionerul Elveţiei. Prima reacţie

Daniel Pancu a generat un moment controversat în meciul România U21 - Elveţia U21, partidă ce a consemnat calificarea naţionalei noastre la EURO 2025. Deşi „tricolorii mici” s-au calificat cu un rezultat impresionant, comportamentul selecţionerului a umbrit bucuria.

Nemulţumit de faptul că arbitrul scosese doar cartonaşul galben din buzunar, Daniel Pancu a avut o ieşire nervoasă! 

Selecţionerului Elveţiei, Sascha Stauch, a comentat scenele din Giuleşti şi a ajuns la concluzia: ”Decizie scandaloasă!”.

"Pentru mine, asta e o decizie chiar scandaloasă. Antrenorul advers devine violent (n.r. Pancu a fost agresiv verbal), apoi i-a luat cartonaşul galben din mână arbitrului şi a luat el însuşi roşu. În final, a fost 'răsplătit' pentru ce a făcut.

Realitatea crudă ne-a ajuns din urmă astăzi. Am avut o atitudine foarte bună, dar cartonaşul roşu a decis meciul", a declarat selecţionerul de 50 de ani, potrivit presei din Elveţia. 

În urma acestor evenimente, Pancu ar putea primi o suspendare de două până la trei meciuri, ceea ce l-ar împiedica să conducă echipa în faza grupelor la EURO U21, dacă România se califică mai departe.

Aceasta ar putea afecta serios parcursul echipei în competiţie, având în vedere importanţa sa pentru tinerii tricolori.

Afla mai multe despre: pancuromânia u21elveţia u21 

viewscnt
Articole similare