You are here:

După şase etape pe banca Rapidului, Marius Şumudică a numit cel mai bun transfer al giuleştenilor: "Are pasa finală"

După şase etape pe banca Rapidului, Marius Şumudică a numit cel mai bun transfer al giuleştenilor: "Are pasa finală"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul care a preluat postul de antrenor al celor de la Rapid după demiterea lui Neil Lennon, a vorbit despre unul dintre jucătorii ajunşi în Giuleşti în ultimele luni.

Este vorba de fostul internaţional norvegian de tineret, Tobias Christensen. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani adus de Rapid din campionatul Ungariei, de la Fehervar, a impresionat încă de la primele sale apariţii în tricoul giuleştenilor.

Şumudică a vorbit despre contribuţiile noului său mijlocaş, atât decisive cât şi cele care au dus la situaţii importante pentru atacanţii Rapidului.

Christensen şi-a trecut în cont o pasă de gol până acum, la partida disputată la Clinceni în faţa Unirii Slobozia. Atunci, Christensen îi pasa decisiv lui Rareş Pop, la primul gol al internaţionalului român de tineret.

Marius Şumudică: "E de departe cel mai bun transfer"

"Christensen e de departe cel mai bun transfer în momentul de faţă. Şi acum, la Botoşani, la prima a lui Rareş Pop, care i-o scoate înapoi lui Petrila, el îi dă pasă şi scoate 4 adversari din joc. Are pasă la Hromada imediat, o pune pe 10 metri, dă Hromada şi o scoate portarul în bară.

Îi dă o pasă lui Hasani în gaură în momentul în care Botoşani se apăra cu tot efectivul, îl lasă singur, dar dă pe lângă poartă. Are trei acţiuni în care are pasa finală. Mai mult de atât ce să facă un mijlocaş?", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Christensen a vorbit şi el la rândul său despre capacitatea sa de a evolua pe mai multe poziţii la centrul terenului, atât ca mijlocaş în faţa apărării, cât şi în spatele atacanţilor.

"La mijloc îmi place să joc, acesta este poziţia mea, dar evident că toată lumea şi doreşte să fie mijlocaş ofensiv, asta îmi place, dar pot juca oriunde la centru. Unde doreşte antrenorul, acolo voi juca. Încerc să fiu un jucător creativ, să creez şanse pentru echipa mea, să încerc să le dau mingea, să îi pun pe colegi în poziţii bune, să le ofer pase de gol. Câteodată să marchez şi eu, dar încerc să fiu un jucător creativ.", a declarat Christensen.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicatobias christensensuperliga 

viewscnt
Articole similare