You are here:

Reveniri de marcă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Mihai Stoica a dat anunţul

Reveniri de marcă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Mihai Stoica a dat anunţul

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a confirmat! Şut şi Ngezana se antrenează cu echipa şi pot evolua cu Dinamo.

Siyabonga Ngezana revine după accidentare chiar în derby. Ritmul său încă nu este la nivelul aşteptat, dar forma foarte bună de dinainte de problema medicală îl poate propulsa în primul 11.

Adrian Şut, care s-a accidentat în timpul partidei cu Gloria Buzău, scor 3-2, şi-a revenit după ce a avut o problemă la muşchii adductori şi a ratat convocarea la naţională.

Din nefericire situaţia lui Florin Tănase nu pare să fie foarte bună. Acesta încă nu şi-a revenit după ruptura musculară facută tot la partida cu Buzau de pe Arena Naţională.

Mihai Stoica vorbeşte despre situaţia actuală a lotului

"E singurul semn de întrebare dacă va juca Ngezana sau dacă va juca Mihai Popescu. Ngezana s-a antrenat cu echipa, dar nu pare că are ritm. Pare puţin în urmă cu pregătirea. 

Echipa arată foarte bine la antrenamente. Uneori chiar mă sperie când văd că echipa arată atât de bine la antrenamente. Îţi iese totul la antrenamente, apoi te trezeşti la meci că nu merge nimic.

Şut e bine, se antrenează încă de luni cu echipă. Tănase nu e bine, e out."

Dinamo-FCSB, programat pe 20 octombrie, pare cel mai echilibrat derby din ultima vreme. Datorită revenirii în formă a echipei din Ştefan cel Mare după mult timp, duelul o să fie spectaculos. Atmosfera e garantată deoarece se anunţă peste 40.000 de spectatori pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoadrian şutngezanamihai stoica 

viewscnt
Articole similare