You are here:

Eugen Neagoe, mândru de victoria obţinută cu FC Hermannstadt. Ce i-a transmis lui Budescu după "dubla" înscrisă: "A fost spectacol"

Eugen Neagoe, mândru de victoria obţinută cu FC Hermannstadt. Ce i-a transmis lui Budescu după "dubla" înscrisă: "A fost spectacol"

Gloria Buzău

Comentarii

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Gloria Buzău, a vorbit despre victoria obţinută de echipa sa în partida din etapa a 13-a din Superliga, împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Gloria Buzău a dat startul etapei a 13-a cu o victorie surprinzătoare obţinută pe teren propriu în faţa celor de la FC Hermannstadt, cu scorul de 3-0. Formaţia nou promovată a deschis scorul din penalty, prin Constantin Budescu. Veteranul a reuşit "dubla" la capătul unei acţiuni spectaculoase dezvoltată de jucătorii din atacul Gloriei Buzău. Matos a închis tabela în prelungirile partidei. Eugen Neagoe este un antrenor fericit după succesul obţinut de jucătorii săi la partida cu FC Hermannstadt

"Este o victorie importantă pentru noi, cu toate că am avut ceva dificultăţi în prima repriză şi datorită problemelor pe care le-am avut în ultimele zile, Canadjia a fost accidentat o perioadă destul de lungă, Akmathov care nu a fost nici rezervă.

Budescu care nu s-a antrenat o săptămână dar de luni a făcut normal cu echipa, a tras mult de el şi chiar merită felicitări pentru efortul pe care l-a făcut, efortul mare pe care l-a făcut, a avut probleme.

Tavares nu am putut să-l folosesc din primul minut, era aproape imposibil să joace 90 de minute. Băieţii merită felicitări, am început destul de timorat, au avut controlul mingii mai mult cei de la Hermannstadt, nu şi-au creat ocazii, n-au avut nicio situaţie de a marca în prima repriză.

A venit acel penalty care a fost clar din punctul meu de vedere, nici nu trebuie comentat, a fost clar. În repriza secundă şi schimbările pe care le-am făcut au adus un plus, am făcut şi spectacol, nu doar golurile pe care le-am marcat, am mai avut 3-4 ocazii de a marca, băieţii chiar merită felicitări pentru importanţa pe care am dat-o acestui joc.", a declarat Eugen Neagoe, la flash interviu.

Antrenorul buzoienilor a continuat şi a vorbit despre prestaţiile individuale a unor jucători care au contribuit decisiv la obţinerea celor trei puncte, Alexandru Işfan, cât şi omul meciului, Constantin Budescu.

Eugen Neagoe: "Budescu merită felicitări"

"Işfan a făcut o primă repriză mai modestă, în repriza a doua i-am schimbat poziţia şi a avut realizări, putea să marcheze şi el, avem aşteptări mari de la toţi jucătorii.

Încerc să fiu cât mai corect cu jucătorii, niciodată nu i-am minţit, el ştie foarte bine ce vreau de la el, că este foarte valoros ştie toată lumea. Echipa are foarte mare nevoie de el, de calitatea lui, m-am înţeles foarte bine cu el şi aici, şi la Astra, şi acolo avea evoluţii foarte bune.

Merită felicitări, să fie sănătos să poate să ne ajute, este un băiat de caracter, am spus-o şi când nu mai lucram împreună, din punctul meu de vedere este un jucător de echipă, şi ieri am avut o discuţie cu el. (n.r. Golul doi?) A fost spectacol, îmi doresc să lucrăm, să pasăm, să jucăm din doua atingeri, băieţii au înţeles, merită felicitări pentru modul în care au înţeles cum trebuie să ne comportăm în acest joc.", a mai spus Neagoe.

Afla mai multe despre: gloria buzaueugen neagoeconstantin budescufc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare