You are here:

Mircea Rednic şi-a dezvăluit planul. Îşi doreşte un fotbalist de la Rapid: "Cred că şi el vrea"

Mircea Rednic şi-a dezvăluit planul. Îşi doreşte un fotbalist de la Rapid: "Cred că şi el vrea"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a dezvăluit că îşi doreşte să aducă un jucător al celor de la Rapid, la UTA Arad.

Claudiu Micovschi, jucătorul transferat de Rapid în urmă cu un an şi împrumutat ulterior la UTA Arad, a revenit în tricoul "giuleştenilor" în acest sezon. După un sezon plin cu prestaţii solide în tricoul celor de la UTA Arad, Micovschi şi-a câştigat şansa de a juca pentru Rapid, sub comanda lui Neil Lennon.

Tehnicianul nord-irlandez l-a folosit pe Micovschi atât pe postul de fundaş lateral stânga, cât şi în bandă. Mircea Rednic a recunoscut că şi-ar dori împrumutul fotbalistului în vârstă de 25 de ani la UTA, în această iarnă.

Mircea Rednic: "Oricând e binevenit aici"

"Noi ni-l dorim pe Mico, cred că şi el ar vrea. Nu a fost inspirat, că el n-a simţit că are şanse mai puţine să joace. V-am zis, Mico oricând e binevenit aici şi eu sunt sigur că, dacă acolo nu joacă, mai mult ca sigur el o să-şi dorească o soluţie.

Pentru că aici s-a simţit foarte bine şi e bine pentru toată lumea şi pentru clubul Rapid şi pentru Mico, dar mai ales şi pentru noi, să fie din nou împrumutat. Pentru că eu nu pot să iau un jucător ca el", a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

De la venirea lui Marius Şumudică la Rapid, Micovschi a fost întrodus în fiecare partidă, spre finalul celor 90 de minute.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicclaudiu micovschirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare