You are here:

Zeljko Kopic a numit jucătorul de la FCSB cu un "potenţial uimitor", înaintea derby-ului din Superliga: "Multă calitate"

Zeljko Kopic a numit jucătorul de la FCSB cu un "potenţial uimitor", înaintea derby-ului din Superliga: "Multă calitate"

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo Bucureşti, a vorbit despre jucătorii rivalei "câinilor roşii", FCSB, înaintea derby-ului de pe Arena Naţională.

Dinamo va găzdui primul derby împotriva rivalilor de la FCSB din acest sezon. FCSB s-a impus în ultimele patru confruntări în faţa celor de la Dinamo. Ultima victorie a "câinilor" a venit în luna februarie a anului 2021, într-un meci din Cupa României.

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, a evidenţiat jucătorii importanţi ai celor de la FCSB, precum Adrian Şut, Darius Olaru şi Octavian Popescu. Octavian Popescu i-a atras în special atenţia antrenorului croat. Internaţionalul român U21 are un "potenţial uimitor", în opinia antrenorului celor de la Dinamo.

Zeljko Kopic: "Toţi jucătorii au calitate"

"Şut este foarte important pentru FCSB, leagă jocul. Îl au şi pe Olaru, organizatorul principal al jocului, periculos în ultimii 30-35 de metri. Ştim ce calitate are Bîrligea, îl au pe Popescu în stânga. L-am văzut la naţionala U21, are un potenţial uimitor, multă calitate individuală. Toţi jucătorii au calitate", a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Cât despre tactica patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, de a-şi anunţa echipa de start în zilele premergătoare partidelor din Superliga, Zeljko Kopic are o abordare complet diferită în ceea ce priveşte echipa sa.

"E bucătăria lor, lucrează aşa cum consideră ei că este mai bine. Eu nu vreau să dezvălui cine va juca, lucrez zilnic alături de jucătorii mei şi vreau să le spun lor mai întâi cine va juca. Decizia finală o iau în ziua meciului", a mai spus Zeljko Kopic.

Înaintea partidei din etapa a 13-a, Dinamo ocupă locul cinci în clasamentul Superligii, cu 18 puncte, în timp ce FCSB este pe locul şapte, cu 16 puncte, însă, cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: superligadinamofcsbzeljko kopicoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare