You are here:

Zeljko Kopic a numit motivul din spatele aducerii ultimului jucător ajuns la Dinamo: "L-am văzut, a trebuit să reacţionăm"

Zeljko Kopic a numit motivul din spatele aducerii ultimului jucător ajuns la Dinamo: "L-am văzut, a trebuit să reacţionăm"

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre cel mai recent jucător adus de club, Antonio Luna (33 de ani).

Antonio Luna, fost fundaş al celor de la Aston Villa, a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract. Ultima oară la Volos, în campionatul Greciei, Luna s-a despărţit de formaţia elenă în vara acestui an.

Cu probleme de lot pe postul de fundaş stânga, Zeljko Kopic a decis să caute un fotbalist care să umple golul lăsat de împrumutul lui Costin Amzăr, la Al-Nasr.

Tânărul fundaş lateral român a fost împrumutat la Al-Nasr, cu o opţiune de cumpărare la finalul acestui sezon. Amzăr şi-a dorit să plece de la Dinamo în încercarea sa de a se afirma într-un alt campionat, acolo unde poate juca drept titular.

Zeljko Kopic: "A fost la Volos, în Grecia. Era căpitan acolo"

"A fost situaţia cu Amzăr, şi-a propus să încerce să se afirme într-o altă ţară, pentru club a fost o situaţie oportună, pentru latura financiară. În vară dacă vor decide să plătească clauza vom primi o nouă sumă, o sumă bună pentru club, iar în acel moment a trebuit să reacţionăm.

Când l-am analizat şi l-am văzut, a jucat frecvent sezonul trecut, a fost la Volos, în Grecia, era căpitan acolo. Am văzut că este un jucător cu calitate şi dacă este într-o formă bună sunt convins că se poate adapta repede, are multă experienţă în cariera sa. Îi vom avea pe Opruţ şi pe el pe poziţia aceea. Cred că este o mutare logică şi un transfer bun pentru club.", a declarat Zeljko Kopic.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiantonio lunazeljko kopicsuperliga 

viewscnt
Articole similare