You are here:

Veste bună pentru Dorinel Munteanu! Cristian Chira, tânărul jucător accidentat grav la partida Oţelului cu Rapid, a fost operat

Veste bună pentru Dorinel Munteanu! Cristian Chira, tânărul jucător accidentat grav la partida Oţelului cu Rapid, a fost operat

Oțelul Galați

Comentarii

Cristian Chira (22 de ani), fotbalistul care a primit prima sa titularizare în Superliga la partida Rapid - Oţelul, a fost operat.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a debutat în Superliga în tricoul celor de la Oţelul Galaţi a bifat patru prezenţe în prima divizie din România până la momentul accidentării sale.

Debutul său s-a produs în victoria din prima etapă a noului sezon din Superliga, în deplasarea de la FC Botoşani. Au urmat alte trei prezenţe scurte, în partidele cu Sepsi şi Gloria Buzău.

Prima sa titularizare în Superliga a venit la duelul gălăţenilor din Giuleşti, încheiat cu scorul de 0-0. În minutul 49 al duelului din Giuleşti, Chira şi-a pierdut echilibrul şi a alunecat, fază care a dus la accidentarea tânărului mijlocaş în vârstă de 22 de ani.

"Jucătorul nostru Cristian Chira a fost supus ieri unei intervenţii chirurgicale. Întreaga suflare roş-alb-albastră este alături de el. Cristi, te aşteptăm cât mai curând pe teren!", au transmis cei de la Oţelul Galaţi.

175.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de CFR Cluj şi ajuns la Oţelul în vara acestui an, conform transfermarkt.com

VIDEO | Accidentarea suferită de Cristian Chira

Afla mai multe despre: otelul galaticristian chiradorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare