You are here:

Cei trei "tricolori" evidenţiaţi de selecţionerul Lituaniei înaintea duelului cu România din Nations League: "O echipă de top"

Cei trei "tricolori" evidenţiaţi de selecţionerul Lituaniei înaintea duelului cu România din Nations League: "O echipă de top"

Echipa națională

Comentarii

România întâlneşte Lituania, marţi seară, de la ora 21:45, pe stadionul Darius ir Girenas, din Kaunas.

Selecţionerul naţionalei Lituaniei, Edgaras Jankauskas, şi-a analizat următoarea adversară a naţionalei sale din UEFA Nations League, România

Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă şi Radu Drăguşin sunt cei trei fotbalişti români remarcaţi de Jankauskas, tehnician care a lăudat calitatea întregului lot selecţionat de Mircea Lucescu.

Edgaras Jankauskas: "România are stabilitate, numărul de victorii arată că este cea mai bună din grupă"

"Trebuie să evidenţiezi până la 5-6 jucători care joacă la cel mai înalt nivel şi unii jucători au chiar un profil asemănător. Mă refer la Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă, fundaşul Radu Drăguşin, care joacă pentru Tottenham, în Premier League. Desigur, pot fi enumeraţi foarte mulţi jucători, dar trebuie spus şi că această echipă este foarte stabilă şi formaţia de start e cunoscută, ceea ce se vede în joc.

România are stabilitate şi acest număr de victorii arată că această echipă este cea mai bună din grupa noastră. E o echipă de top, care vine după un parcurs bun la EURO. E o naţională tare, cu jucători care evoluează la cluburi importante. Va fi un test pentru noi şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Am pus probleme în tur, dar la final nu ne-am ales cu nimic. Am simţit că meritam mai mult decât am obţinut", a declarat Edgaras Jankauskas, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei din Lituania.

Lituania este singura echipă fără punct după trei etape în grupa din care mai fac parte Kosovo şi Cipru. În prima etapă, lituanienii au suferit un eşec pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa Ciprului.

În etapa a doua, România s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa Lituaniei, la Bucureşti, iar în ultimul meci disputat de selecţionata lui Jankauskas, până în acest moment, Lituania a cedat cu scorul de 2-1 în faţa selecţionatei statului Kosovo.

Afla mai multe despre: lituaniaromanianations leagueechipa nationalaedgaras jankauskas 

viewscnt
Articole similare