You are here:

Selecţionerul Lituaniei a răbufnit la capătul meciului din Ghencea: "România e puternică, să-şi rezolve meciul fără ajutorul cuiva"

Selecţionerul Lituaniei a răbufnit la capătul meciului din Ghencea: "România e puternică, să-şi rezolve meciul fără ajutorul cuiva"

Echipa națională

Comentarii

România s-a impus cu scorul de 3-1 în partida disputată pe Stadionul Steaua, împotriva selecţionatei Lituaniei.

"Tricolorii" au avut parte de un start perfect de meci. Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 4 al partidei din Ghencea, din pasa lui Nicolae Stanciu. Lituanienii aveau să egaleze înaintea pauzei, prin Kucys. În minutul 78, reuşita lui Antanavicius a fost anulată după ce arbitrul partidei, Rade Obrenovic, a observat un fault comis asupra portarului Ştefan Târnovanu, cu ajutorul sistemului VAR.

Ianis Hagi, Denis Alibec şi Alex Mitriţă au fost decisivi pe final de partidă. Jucătorul român al celor de la Rangers a obţinut un penalty, dictat de "centralul" partidei cu ajutorul sistemului VAR. Răzvan Marin a transformat lovitura de pedeapsă, iar Mitriţă a înscris în prelungirile partidei după o combinaţie cu Denis Alibec. 

Selecţionerul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, este nemulţumit de deciziile de arbitraj din România - Lituania. Acesta consideră faptul că golul înscris de Antanavicius este valabil şi nu ar fi trebuit anulat. Jankauskas este de părere că România este o echipă capabilă să se impună într-o astfel de partidă fără ajutorul unor factori externi.

Jankauskas a vorbit şi despre gazonul de pe Stadionul Steaua, gazon care le-a pus probleme ambelor echipe. Întrebat de faza penalty-ului, Jankauskas a răbufnit în faţa jurnaliştilor.

Edgaras Jankauskas: "Terenul a fost mai slab decât jocul în sine"

"Dumneavoastră ce credeţi?!", a spus Jankauskas, la Prima TV.

"România e puternică, să îşi rezolve meciul pe teren, fără ajutorul cuiva. Terenul a fost mai slab decât jocul în sine. Nu consider că arbitrul a influenţat, ci doar că (n.r. România) are calitate fără a avea nevoie de ajutorul cuiva, teren, noroc. Am avut acest gol anulat, eu consider că a fost gol valabil.", a continuat selecţionerul lituanian.

Tehnicianul lituanian o consideră pe România favorită a grupei completate de Cipru şi Kosovo. "Nu sunt oracol, dar Romania ar trebui sa câştige acest grupa.", a mai spus Jankauskas.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromanialituaniaedgaras jankauskasnations league 

viewscnt
Articole similare