You are here:

Basarab Panduru, nemulţumit de prestaţia echipei naţionale, deşi "tricolorii" s-au impus cu Lituania: "Jocul nu este ceea ce ar trebui să fie"

Basarab Panduru, nemulţumit de prestaţia echipei naţionale, deşi "tricolorii" s-au impus cu Lituania: "Jocul nu este ceea ce ar trebui să fie"

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au analizat jocul României cu Lituania, câştigat de "tricolori" cu scorul de 3-1.

Foştii internaţional au analizat jocul "tricolorilor" de pe Stadionul Steaua împotriva selecţionatei Lituaniei. Selecţionata lui Mircea Lucescu s-a impus cu scorul de 3-1 într-un meci rezolvat pe final de fotbaliştii introduşi în teren pe parcursul reprizei secunde. Denis Alibec, Ianis Hagi, Darius Olaru şi Alex Mitriţă au fost decisivi pentru echipa naţională la partida de pe teren propriu.

Basarab Panduru: "Toţi am sperat la o victorie, dar nu aşa"

"Toţi am sperat la o victorie, dar nu la asta, deşi e foarte bună, ne gândeam la altceva la începutul jocului, a fost un meci complicat câştigat pe final. Au intrat cei de pe bancă foarte bine, jocul a fost mult mai greu decât mă aşteptam eu, am început foarte bine, am avut unele probleme.

Pe final a fost bine, dar sunt multe de discutat pentru că nu a fost un meci bun în seara asta, victoria a fost foarte importantă, dar jocul nu este ceea ce ar trebui să fie.", a declarat Basarab Panduru, la Prima TV.

Viorel Moldovan a fost pesimist înaintea partidei, însă, aştepările i-au fost depăşite în ciuda suferinţei "tricolorilor" din anumite perioade ale jocului.

"Mă aşteptam să avem un meci dificil, veneam după o victorie extraordinară în Kosovo, intervine o stare de relaxare înaintea unui astfel de meci, ne-am făcut norma de trei goluri, au avut şi ei anumite momente pozitive, cei care au intrat de pe bancă au făcut diferenţa, mi-a plăcut per ansamblu echipa chiar dacă au fost anumite momente mai puţin bune.", a declarat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: echipa nationalabasarab pandururomanialituaniamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare