You are here:

Verdictul selecţionerului Lituaniei despre naţionala României: "Meritam mai mult la Bucureşti"

Verdictul selecţionerului Lituaniei despre naţionala României: "Meritam mai mult la Bucureşti"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru meciul din Lituania, iar selecţionerul advers a prefaţat duelul din Liga Naţiunilor.

Ce părere şi-a făcut selecţionerul Lituaniei despre naţionala României. Cum s-a schimbat perspectiva despre tricolori

Lituania - România are loc marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în etapa a patra din Liga Naţiunilor, în urma căreia tricolorii şi-ar putea asigura, în mare măsură, prima poziţie din grupa din Liga C. 

Înaintea meciului, UEFA a decis să protejeze arena pe care se va disputa meciul României cu Lituania, astfel că antrenamentul oficial al naţionalei pe stadionul din Kaunas a fost mutat. Însă ”tricolorii” au vizitat, luni, stadionul pe care va avea loc meciul.

"Nu ştiu cum se va desfăşura meciul, având în vedere cum se prezintă terenul. Nici la Bucureşti nu a fost cel mai bun teren, dar calitatea meciului a fost mai bună decât a terenului. Să sperăm că va fi la fel, dar cu un rezultat mai bun pentru noi.

Gertmonas (n.r. - portarul lui U Cluj) ne-a ceva informaţii, dar am studiat bine naţionala României. Nu cred că vom avea parte de surprize. Trebuie să oprim seria de înfrângeri. România are jucători de mare calitate. Oricine poarte înscrie. Defensiva e foarte puternică, iar portarul are mare experienţă.

E o echipă de top, care vine după un parcurs bun la EURO. E o naţională tare, cu jucători care evoluează la cluburi importante. Va fi un test pentru noi şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Am pus probleme în tur, dar la final nu ne-am ales cu nimic. Am simţit că meritam mai mult decât am obţinut", a declarat selecţionerul Lituaniei, Edgaras Jankauskas.

Afla mai multe despre: edgaras jankauskasedgaras jankauskas lituanialituania romania 

viewscnt
Articole similare