You are here:

Nick Kyrgios revine pe terenurile de tenis şi vrea să "reducă la tăcere" scepticii: "Există ceva care mă ţine în joc"

Nick Kyrgios revine pe terenurile de tenis şi vrea să "reducă la tăcere" scepticii: "Există ceva care mă ţine în joc"

Tenis

Comentarii

Nick Kyrgios va reveni pe terenurile de tenis la Abu Dhabi, în luna decembrie. Australianul în vârstă de 29 de ani a anunţat că va reveni pentru turneul demonstrativ World Tennis League de la sfârşitul anului, înainte de a-şi încerca norocul la Australian Open în ianuarie.

În ultimii doi ani, fostul număr 13 mondial - care a ocupat locul 470 în octombrie 2023 înainte de a ieşi din clasament - a jucat un singur meci de simplu în circuitul ATP, după ce a suferit accidentări la genunchi, picior şi încheietură.

Nick Kyrgios: "Mă întorc pentru că există ceva care mă ţine în joc"

"Mă întorc pentru că există ceva care mă ţine în joc", a declarat cel care, la începutul carierei, şi-a câştigat o reputaţie de "copil teribil", pentru crizele de nervi din timpul meciurilor. "Cred că am fost etichetat astfel pentru că am fost un pic în afara cercului a ceea ce este un jucător de tenis normal", a recunoscut el.

Kyrgios, care a lucrat pentru ESPN în timpul absenţei sale, a atins singura sa finală de Grand Slam la Wimbledon în 2022, pierzând în patru seturi în faţa sârbului Novak Djokovic (4-6, 6-3, 6-4, 7-6 [3]): "Singurul lucru pe care îl urmăresc acum este un Grand Slam. Cred că este singurul lucru care îi va face pe oameni să tacă în cele din urmă. Aceasta va fi principala mea motivaţie", a adăugat jucătorul născut la Canberra.

Afla mai multe despre: tenisnick kyrgios 

viewscnt
Articole similare